Cumhurbaşkanı Erdoğan Boykot Hakkında Açıklama Yaptı Cumhurbaşkanı Erdoğan Boykot Hakkında Açıklama Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar;

Değerli misafirler, hepinizi sevgiyle selamlıyorum. Deprem bölgesindeki ziyaretimize gençlerle başlamak istedik.Ülkemizin en büyük afeti olan 6 Şubat depreminden beri sizlerle birlikte olduk. Turistler gibi gezmek yerine adım adım müdahale ediyoruz. Bakanlarımız, kurumlarımız ve gönüllülerimizle birlikte depremzedelerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmadık.

Gençlerimizin samimi çabalarını ve özverili çalışmalarını gözlemledik. Bazıları gençlerimizi küçümsemeye ve umutsuzluğu aşılamaya çalıştı, fakat biz gençlerle birlikte yürüdük ve mücadelemizi onlarla verdik.

Teknofest ile gençlerimizin vizyonu için çalışıyoruz. Özgüvenli gençlikler istiyoruz. Spordan bilime her alanda gençlerimizin başarıları ile gurur duyuyoruz. Atölyeleri ve kütüphaneleriyle adeta hayat okulu inşa ediyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimlerine destek oluyor, hayata hazırlamak için çalışıyoruz. Gençlerimizden aldığımız enerjiyle ülkemizin geleceğini inşa edeceğimiz değerleri deprem bölgesinde kuruyoruz.

Savunma sanayi tesislerinin bir kısmını bölgede bulunanlara getiriyoruz. Adıyaman'da bir kablo kolektör tesisi kuracağız. Mesleki eğitimde sessiz bir devrim yaptık.

Önümüzdeki dönemde eğitim imkanlarını genişleterek kalitenin de artmasına odaklanacağız.

Kaynak: İlke Haber Ajansı (İLKHA)