Ekonomi

Cüzdanları coşturacak finansman desteği duyuruldu! Günlük 231 TL'lik ödeme sözüne 90 bin TL hesabınızda

Milyonlarca vatandaşın nakit desteğine ihtiyaç duyduğu şu günlerde dijital bankadan şaşkınlık yaratan bir kampanya haberi geldi. CepteTEB, kasım ayı fırsatını resmen müjdeledi.

Türkiye Ekonomi Bankası’nın şubesiz bankacılık birimi olarak hizmet sunmaya devam eden CepteTEB, kasım ayı fırsatları ile sektörde adından söz ettirmeye devam ediyor. Faaliyete geçmiş olduğu günden bu yana şube masraflarının olmamasından ötürü elde etmiş olduğu karı tüketiciler ile paylaşma hedefinde olan dijital banka, son olarak ödeme ertelemeli kredi kampanyası ile olay yarattı.

Web sitesi aracılığı ile duyurmuş olduğu kasım ayı kampanyaları sayesinde milyonlarca tüketiciyi heyecanlandırmayı başaran CepteTEB, yeni müşterilerine ay boyunca düşük faizli, uygun ödeme planlı kredi desteğinin verilecek olduğunu bildirdi. Banka, söz konusu kampanyasından 18 yaşın üstünde olan ve bireysel statüde değerlendirilen tüm tüketicilerin yararlanabileceklerini vurguladı.

CEPTETEB’TEN 3 AY ÖDEME ERTELEME FIRSATI

“Dijital banka” denince akla gelen ilk isimler arasında yer alan CepteTEB, son olarak kasım ayı kampanyası ile tüketicileri heyecanlandırmayı başardı. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da tüketici lehine kampanyalar geliştirecek olduğunu bir kez daha gözler önüne seren banka, ödeme ertelemeli finansman desteğinin detaylarını paylaştı.

CepteTEB tarafından yapılmış olan resmi açıklamanın içeriğine göre bu ay içerisinde CepteTEB Mobil uygulaması üzerinden görüntülü görüşme ile banka müşterisi olan herkes, 3 aya kadar ödeme ertelemeli finansman desteğinden yararlanabilecek. Kampanya kapsamında her tüketiciye en fazla 150 bin TL’lik kredi hizmeti sunulacak. Kredi borçları 36 aya kadar taksitlendirilebilecek.

CEPTETEB DİJİTAL KREDİ TAKSİT HESABI

CepteTEB’in yeni müşterileri için düzenleyip başvurulara açmış olduğu finansman kampanyasından yararlanmak isteyenler için örnek maliyet tablosu da yayınlandı. Banka söz konusu kampanyaya mobil uygulaması üzerinden başvuru yapılabileceğini belirterek ayrıntıları paylaştı.

CepteTEB tarafından yapılan hesaba göre 24 ay vade ve yüzde 4,35 akdi faiz oranı karşılığında 90 bin TL’lik kredi desteği almak isteyen tüketiciler, aylık olarak 6.944,13 TL’lik taksit ödemelerinden sorumlu tutulacak. Vade sonunda geri ödenmesi gereken toplam borç tutarı ise 166.658,85 TL’yi bulacak.