Şüpheli Şahsın Üzerinden Uyuşturucu Madde Çıktı Şüpheli Şahsın Üzerinden Uyuşturucu Madde Çıktı

Tunceli’de seyir halindeyken dağlık alandan kopan bir kaya, arı kovanlarıyla yüklü araca çarparak kazaya sebep oldu. Olay, Tunceli-Ovacık karayolu Venk Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Nihat Güneş yönetimindeki 62 AAG 772 plakalı kamyonetin ön camına isabet eden kaya, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesine neden oldu. Güneş, aracı yol kenarındaki kayalıklara çarparak durabildi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücü, araçta ciddi maddi hasar oluştuğunu bildirdi.

Kaza sırasında yola savrulan 10 arılı kovan ise kullanılamaz hale geldi. Olay yerine çağrılan başka bir araca diğer arılı kovanlar aktarıldı.

A W316801 01

Sürücü Nihat Güneş, “Ovacık ilçesinden Elazığ’a gitmek için seyir halindeyken bir anda dağdan kopan kaya aracın ön camına isabet etti. O esnada direksiyon hakimiyetini kaybettim ve yol kenarındaki kayalıklara çarparak durabildim. Araçta 150 bin liraya yakın maddi hasar meydana geldi. Büyük emek verdiğimiz 10 arılı kovanımız da zayi oldu. Zararımın karşılanmasını istiyorum” ifade etti.

Kaynak: İHA