Ekonomi

DenizBank 1.000 TL kazanma fırsatını duyurdu! 1 ay içinde şubeye gidenler anında yararlanacak!

DenizBank, müşterilerine yönelik kampanyalarını sunmaya devam ediyor. Bugüne kadar birçok başlıkta müşterileri için fırsatlarını duyuran DenizBank, bu kez de Şahıs Şirketi müşterileri için 1.000 TL kazanma fırsatını duyurdu.

Müşterilerine yönelik sunduğu kampanyalar ile dikkat çeken DenizBank, yeni bir kampanyasını duyurdu. DenizBank, yeni müşterilerine yönelik sunduğu bu kampanyasında, 1.000 TL kazanma fırsatı sunuyor. Söz konusu kampanya, DenizBank şubelerinden ilk kez Şahıs Şirketi müşterisi olan kişilere yönelik sağlanıyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, 31 Aralık 2023 tarihine kadar başvuruda bulunması gerekiyor.

Daha önce birçok kampanyası ile müşterilerine ulaşmayı başaran DenizBank, duyurduğu yeni kampanyasında da 1.000 TL Bonus kazanma fırsatı sunuyor. Bu kampanyadan, DenizBank şubelerinden ilk kez Şahıs Şirketi müşterisi olanlar yararlanabiliyor. Söz konusu kampanyadan kazanmak isteyenlerin Bonus Business, POS ve otomatik fatura ödeme talimatı işlemlerini aynı anda edinmesi gerekiyor. İşte detaylar…

DENİZBANK KAMPANYASINDA KOŞULLAR

DenizBank, 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli kampanyasında 1.000 TL Bonus kazanma fırsatı sunuyor. Müşteri bazlı kampanyada her müşteri ödülden 1 kez yararlanabiliyor ve bir müşteri en fazla 1.000 TL Bonus kazanabiliyor. Ayrıca iade/iptal işlemlerine bonus yansıtılmıyor.

Kampanya dahilinde Şahıs Şirketi müşterilerinin POS’tan minimum 5.000 TL POS cirosu gerçekleştirmeleri, Bonus Business Kart alarak bu kart ile en az 3.000 TL harcama yapmış olmaları ve en az 1 adet otomatik fatura ödeme talimatı tanımlamış olmaları gerekiyor. Söz konusu koşulları sağlayan Şahıs Şirketi müşterileri, kampanya dahilinde 1.000 TL Bonus kazanabiliyor.

BONUS YÜKLEME TARİHİ NE ZAMAN?

DenizBank tarafından belirlenen koşullardan en az birinin sağlanmaması halinde Bonus yükleme işlemi gerçekleştirilmiyor. 31 Aralık 2023 tarihine kadar devam eden kampanyada Ödül yükleme kontrolleri sağlandıktan sonra, kampanya sona erdiğinde yükleme işlemleri de 20 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Kampanyadan yararlanmak isteyen Şahıs Şirketi müşterilerinin, 31 Aralık 2023 tarihine kadar DenizBank şubelerinden başvuruda bulunması gerekiyor.

Kaynak: Haber Merkezi