Ekonomi

Denizbank kesenin ağzını açtı! 0,99 faiz ile 15 bin TL verecek... Detaylar belli oldu

Toplumun her kesiminin nakde olan ihtiyaçlarının artmış olduğu şu günlerde Denizbank’tan müjdeli haber geldi. Yeni bir kredi ürünü düzenlediğini belirten özel banka, kampanyasının detaylarını paylaştı.

Bir süredir yüksek enflasyon ile mücadele kapsamında alınan faiz artırımı kararları, bankacılık sektöründe resmen deprem etkisi yarattı. Uzun süredir maaşları ile geçinmekte güçlük çeken birçok tüketici bankaların yolunu tutarken artan kredi faizleri sebebi ile büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Akaryakıt zamları, kur farkı ve daha pek çok faktörün etkisi ile yükselen ürün fiyatları, tüketicilerin en temel ihtiyaçlarının dahi önüne geçmeye başladı. Bu sürecin altından olabildiğince az hasar ile kalkmanın yollarını arayan vatandaşlar, bankaların düşük faizli kredi kampanyalarını yakın takip altına aldı. Bu noktada farkını ortaya koyan bankalardan biri de Denizbank oldu.

Senelerdir en çok tercih edilen bankalar arasında yer almayı sürdüren Denizbank, tüketicilerin yaşadıkları ekonomik zorluklara karşı da harekete geçti. Son olarak düşük faizli finansman ürünü ile gündeme gelen özel banka, ürününün detaylarını kamuoyu ile paylaştı.

DENİZBANK’TAN DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ DESTEĞİ

Kasım ayı kredi ve kredi kartı kampanyaları ile dikkatleri üzerine çeken Denizbank, bu süreçte hem mevcut müşterilerine hem de yeni müşterilerine destek olacağını bildirdi. Mevcut müşterileri için eğitimden alışverişe kadar pek çok kategori altında önemli ürünler düzenleyen banka, son olarak yeni müşterileri için düzenlemiş olduğu kredi kampanyaları ile gündeme geldi.

Web sitesi üzerinden yayınlamış olduğu yeni kampanyaları kapsamında yeni müşterilerine düşük faiz avantajı ile taksitli nakit avans desteği vereceğini belirten Denizbank, yüzde 0 faizli seçenekte üst destek limitinin 5 bin TL, yüzde 0,99 faizli seçenekte ise üst destek limitinin 10 bin TL olduğunu bildirdi. Her iki destek ürünü kapsamında da kullanılabilecek olan azami vade sayısı 6 ay olarak belirlendi.

DENİZBANK TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYALARINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Denizbank tarafından düzenlenmiş olan 5 bin ve 10 bin TL üst limiti nakit avans kampanyaları için öncelikle MobilDeniz uygulaması üzerinden banka müşterisi olunması gerekmektedir. Sonrasında ise aynı ekran üzerinden kredi kartı başvurusu yapılmalı ve başvuru onaylandıktan sonra taksitli nakit avans başvurusunun oluşturulması gerekmektedir. Söz konusu kampanyalar 6 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli olacaktır.