Bankalar arasındaki kampanya rekabeti giderek kızışıyor. Vatandaşlar, artan hayat pahalılığı karşısında kendilerine en uygun fırsat kampanyalarını sunan bankaları araştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda birçok bankadan çeşitli başlıklar altında fırsat kampanyaları gelirken, bir büyük adım da DenizBank’tan geldi. DenizBank, kart başvurusunda bulunan müşterilerine yönelik 300 TL fırsatını duyurdu.

DenizBank, Kasım ayı itibariyle başlayan ve 3 ay devam edecek olan kampanyasında, kredi kartı kullanıcılarına 300 TL’lik indirim fırsatı sunuyor. Söz konusu kampanya bu kapsamda DenizBank Kredi Kartı kullanıcıları için sunuldu. Kampanyaya katılım sağlamak isteyen müşterilerin, belirtilen kanallar üzerinden başvuruda bulunmaları gerekiyor. Peki kampanyada kazanmak için şartlar neler? İşte detaylar…

KİMLER KAMPANYADAN YARARLANABİLİR?

5-gun-icinde-denizbanka-basvuran-herkese-0-faizli-nakit-para-verilecek-svdk.jpg

DenizBank tarafından sunulan kampanyada, kredi kartı müşterilerine 300 TL indirim fırsatı sunuluyor. Kampanyaya katılmak isteyenlerin MobilDeniz uygulaması üzerinden veya internet bankacılığı aracılığıyla başvuruda bulunması gerekiyor. Yalnızca, ilk kez bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan yeni DenizBank müşterileri fırsattan yararlanabiliyor.

DenizBank tarafından sunulan kampanyadan 1 Kasım 2023 - 30 Kasım 2023 tarihleri arasında MobilDeniz uygulaması üzerinden ilk kez DenizBank müşterisi olanlar yararlanamıyor. Ancak 1 Ekim 2023 - 31 Ekim 2023 tarihleri arasında onaylanan bireysel kredi kartları için bu kampanya sunuluyor. DenizBank tarafından sunulan kampanya, kredi kartı sahibi olmak isteyenlere bir avantaj sağlarken, bir de indirim fırsatı sunuyor.

Araç Sahipleri Yandı: Motorine Zam Geldi! Araç Sahipleri Yandı: Motorine Zam Geldi!

KAMPANYA DETAYLARI

İnternet alışverişleri için de önemli avantajlar sunan kampanya Ekim, Kasım ve Aralık aylarında geçerli olarak sunuluyor. Kampanya dahilinde müşteriler aylık harcamalarının yarısı kadarını, toplamda ise 3 ay boyunca 300 TL’lik kısmını indirim olarak değerlendirebiliyor.

1 Mayıs 2023 tarihi itibariyle kapatılan kredi kartları sonrası alınan yeni kartlar kampanyaya dahil edilmiyor. Kampanya sadece internet alışverişlerini kapsıyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Kaynak: HABER MERKEZİ