Bölge

Dev Kamp Ateşi Yakıldı: Vali Yanma Tehlikesi Atlattı

Erzincan Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde off-roadcuların buluştuğu etkinlikte dev ateş yakıldı, Vali yanma tehlikesini atlattı.

Loading...

Erzincan Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde yaz etkinlikleri kapsamında düzenlenen off-road buluşmasında büyük bir heyecan yaşandı. Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen off-road tutkunları ve kampçılar, dev kamp ateşinin etrafında toplandı.

Vali Aydoğdu'nun Yakılan Dev Kamp Ateşi Anı

Etkinlik öncesi Vali Hamza Aydoğdu tarafından yakılan dev kamp ateşi, benzinin etkisiyle bir anda parlayarak dikkatleri üzerine çekti. Vali Aydoğdu'nun hızlıca geri çekilmesiyle birlikte yanma tehlikesi atlatıldı. Ateşin etrafında toplanan misafirler, geceyi kamp yaparak geçirdi.

Ergan Dağı'nda gerçekleştirilen etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. Havai fişek gösterisiyle semaları aydınlatan etkinlik, Barış Polat konseriyle de müzik dolu anlar yaşattı. Başka illerden gelen misafirlerle sohbet eden Vali Aydoğdu, katılımcılara keyifli bir zaman geçirmeleri temennisinde bulundu.

Erzincan Valiliği'nin yatırımlarıyla gelişen Ergan Dağı Kayak Merkezi, her yıl yaz ve kış etkinlikleriyle doğaseverleri ağırlamaya devam ediyor.