İstanbul Kağıthane'de Hüseyin T. idaresindeki 34 FST 487 plakalı beton mikseri, Gürsel Mahallesi Kağıthane Caddesi'nde yokuş yukarı çıkarken virajı alamayarak park halindeki gelin aracının üzerine devrildi. Bu esnada aracın önünde bulunan 8 yaşındaki Emin Berk N, beton mikserinin altında kalarak hayatını kaybetti.

Kazanın ardından beton mikseri, üzerine devrildiği gelin aracını sürükleyerek park halindeki başka bir araca daha çarptı. Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan sürücü, zırhlı araçla bölgeden uzaklaştırıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haber Kapak Şablon 2024 06 30T161040.672

Son Bir Haftada 475 Bin Sürücü ve Araca İşlem Yapıldı Son Bir Haftada 475 Bin Sürücü ve Araca İşlem Yapıldı

Kazanın Görgü Tanığı Olayı Anlattı

Beton mikserinin devrilme anı, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde mikserin hızla ilerlerken virajı alamayıp devrildiği görülüyor.

Kazanın görgü tanığı Arif Abdullah Çolak, beton mikserinin arkasından çimentonun yola döküldüğünü fark ederek sürücüyü uyarmak için aracın önüne geçtiğini söyledi. Çolak, mikserin keskin viraja hızlı girdiği için devrildiğini ve orada düğün konvoyları vardı. Çocuk mikserin altında kaldı, yakınları aldı. Şoktaydılar dedi.

Kaynak: AA