Diyarbakır'da Amca-Yeğen Tartışması Kanlı Bitti: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde, amca ile yeğen arasında telefonda başlayan tartışma, buluştuklarında silahlar konuştu. Olayda amca hayatını kaybederken, yeğen ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde, Kemertaş Mahallesi'nde bir sitede meydana gelen olayda, amca ile yeğen arasında telefonda başlayan tartışma kanlı bir şekilde son buldu. İHA haberine göre; aralarında bilinmeyen bir nedenle husumet bulunan amca Şeref T. ile yeğeni Hasan T. arasındaki tartışma, buluştuklarında şiddetlenerek silahlı kavgaya dönüştü.

Amca ve Yeğeni Birbirine Ateş Açtı

Tartışmanın büyümesi üzerine iki aile üyesi birbirine silah çekip ateş açtı. Saldırı sonucunda amca Şeref T. ile yeğeni Hasan T. ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, ağır yaralı amca ile yeğeni ilk müdahalelerini gerçekleştirdikten sonra Ergani Devlet Hastanesi'ne sevk etti.

Ancak, tüm müdahalelere rağmen amca Şeref T. hayatını kaybederken, yaralı Hasan T.'nin durumu ise hala hayati tehlikesini koruyor. Polis ekipleri olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Aile içi anlaşmazlıkların kanlı bir şekilde son bulduğu olay, mahallede derin üzüntü ve endişeye neden oldu.