Diyarbakır'ın Diyarbakır-Silvan kara yolunda dün meydana gelen kaza, 6 kişinin yaralanmasına neden oldu. İLKHA haber ajansına göre, Kazanın detaylarına ilişkin elde edilen bilgilerde Diyarbakır istikametinden Silvan istikametine seyir halinde olan 07 ACB 777 plakalı otomobil, Ambarçay mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.

Merkez Bankası Rezervleri Yükseldi Merkez Bankası Rezervleri Yükseldi

Otomobil takla atarak şarampole yuvarlandı. Bu korkunç kazayı görenlerin hemen ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri, itfaiye ekipleri ve jandarma kuvvetleri yönlendirildi.

diyarbakirda-feci-kaza-6-yarali-1.webp

Otomobil Şarampole Yuvralandı, 6 Yaralı Hastanelere Sevk Edildi

Kazada yaralanan 6 kişi, olay yerine gelen sağlık ekiplerince hızla müdahale edildi. Yaralılar daha sonra Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındılar.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Kazanın nasıl meydana geldiği ve yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi toplandı. Herkes yaralılara acil şifalar dilerken, güvenlik güçleri olayın ayrıntılarını incelemeye devam ediyor.

diyarbakirda-feci-kaza-6-yarali-2.webp

Editör: Mezher Yamaç