Türkiye'de hava durumlarındaki değişikliklerle birlikte, Meteoroloji Genel Müdürlüğü özellikle doğu bölgeleri için ciddi bir uyarıda bulundu. Bitlis, Erzurum, Bingöl, Erzincan, Malatya gibi iller için alarm durumu oluşturan bu uyarı, 17-23 Şubat 2024 tarihleri arasında geçerli olacak.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Bitlis’te Esnafı Ziyaret Etti Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Bitlis’te Esnafı Ziyaret Etti

Vatandaşlardan Tedbirli Olmaları İsteniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sosyal medya resmi hesabı üzerinden yaptığı duyuruda, "Hava sıcaklıklarının doğu kesimlerde mevsim normalleri üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor." ifadelerine yer verdi. Bu durum, doğu bölgesindeki vatandaşları tedbirli olmaya ve hava durumu değişikliklerine karşı hazırlıklı olmaya davet ediyor.

65d0a3df6e62f367-w1200xh1085.webp

Özellikle Bitlis, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Malatya, Bingöl, Hakkari, Tunceli ve çevresinde yaşayanlar, hafta boyunca yağışlı günlerle karşılaşabilecekleri konusunda uyarılıyor. Güvenlik ve trafik önlemlerine dikkat edilmesi, olası olumsuz hava koşullarına karşı önlemlerin alınması önem arz ediyor.

Editör: MEHTAP ÇELEBİ