Siirt İl Müftülüğü’nün organize ettiği etkinlik kapsamında, Merkez Hayat Sitesi Mescidi'nde düzenlenen yarışma büyük ilgi gördü. Üç ay boyunca düzenli olarak sabah ve yatsı namazlarını cemaatle kılan gençler, anlamlı ödüllerle teşvik edildi. Yarışmada birinci olan öğrenciye tablet, ikinci ve üçüncü olanlara ise bisiklet hediye edildi. Ödüller, hayırsever vatandaşlar tarafından sağlandı.

Siirt İl Müftülüğü'ne bağlı Merkez Hayat Sitesi Mescidi'nde düzenlenen ve gençleri sabah ve yatsı namazlarını cemaatle kılmaya teşvik eden yarışma, büyük bir coşkuyla tamamlandı. Yarışma, Siirt Hayat Sitesi Mescidi'nde görev yapan din görevlisi Muhammed Tahir Tren’in öncülüğünde gerçekleşti.

Haber Kapak Şablon 2024 07 17T172818.297

Yarışma gençleri Namaza teşvik için yapıldı

Yarışmanın amacının gençleri düzenli olarak sabah ve yatsı namazlarını cemaatle kılmaya teşvik etmek olduğunu belirten Tren," Amacımız bu vesileyle manevi değerlere olan bağlılığı artırmaktı. Üç ay süren bu yarışma boyunca, katılımcılar büyük bir özveriyle sabah ve yatsı namazlarını cemaatle kılmak için Hayat Sitesi Mescidi'ne geldiler." ifadelerini kullandı.

Prostat Kanseri Tedavisinde İlk Başarılı Radikal Prostatektomi Ameliyatı Gerçekleştirildi Prostat Kanseri Tedavisinde İlk Başarılı Radikal Prostatektomi Ameliyatı Gerçekleştirildi

Tren, "Bu yarışma, manevi değerlerimizi ve toplumsal dayanışmamızı pekiştirmek adına önemli bir etkinlik oldu. Yarışmaya katılan ve düzenli olarak cemaatle namaz kılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu tür etkinlikler, birlik ve beraberliğimizi güçlendirirken, ibadetlerimizi de daha düzenli ve samimi bir şekilde yerine getirmemizi sağlıyor." dedi.

Etkinliğe katılan vatandaşlar, böylesine anlamlı bir yarışmanın düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, gelecekte de benzer etkinliklerin yapılmasını temenni ettiler.

Haber Kapak Şablon 2024 07 17T172746.158

Kaynak: İLKHA