Güncel

Düzenli olarak sadece 1 kaşık bile tüketerek anında zayıflamak mümkün

Fazla kilolardan sağlıklı şekilde kurtulmak isteyenler için birçok doğal ve pratik yöntem bulunuyor. İlaçsız ve doktorsuz olarak hızlı kilo vermek isteyenler için sadece bir kaşığı bile yetiyor. Keten tohumunun faydaları neler?

Çağımızın en büyük problemlerinden biri olan fazla kilo sorunlarına birçok alternatif yöntem bulunuyor. Fazla kilolardan sadece kurtulmak değil, sağlıklı şekilde kurtulmak ve vücut sağlığını riske atmamak da önemlidir.

Pahalı ilaçlar ve diğer zararlı yöntemler kullanılmasına gerek kalmadan düzenli olarak tek bir doğal ürünü de tüketerek hızlı kilo vermek mümkün hale geliyor. Yağları çok kolay bir şekilde yakmaya yardımcı olan keten tohumunu doğru ve düzenli şekilde kullanarak hızlı sonuçlar almanız mümkündür.

KETEN TOHUMU ZAYIFLATIR MI?

Keten tohumunun zayıflamaya yardımcı özellikleri sayesinde günümüzde hızlı bir şekilde kilo vermek isteyen herkesin ilk tercihi olmaya devam ediyor. 1 yemek kaşığı keten tohumu 37 kaloridir. Yaklaşık olarak da 2 gram lif içermektedir.

Keten tohumu omega – 3 yağ asitleri açısından da son derece zengin bir besin olarak tercih ediliyor. Sindirimi de kolaylaştırması sayesinde kilo verme sürecinde olanların ise keten tohumu ile kısa sürede bu sorundan kurtulmaları sağlanıyor.

KİLO VERDİREN KETEN TOHUMU TARİFİ

Keten tohumu sindirim sisteminin düzenli olarak çalışmasında fayda sağlıyor. Kabızlık sorununu ortadan kaldırmasının yanında kilo vermeye de yardımcı oluyor. Sadece 1 kaşık keten tohumu tüketerek bile hızlı kilo vermek mümkündür.

Keten tohumunu sağlıklı şekilde tüketmek için birçok yöntem bulunuyor. Yemeklerden önce 1 kaşık ezilmiş keten tohumunu ağızdan çiğneyerek sonrasında üzerine bir bardak su içmek yeterli oluyor. Bu yöntem ile hızlı kilo vermek mümkündür. Spordan sonra ise gece yatmadan önce 1 yemek kaşığı keten tohumu tüketimi ağrıları dindirmede yardımcıdır.

Keten tohumunu sade tüketmekten hoşlanmayanlar ise yoğurtla beraber karıştırarak yediklerinde, özellikle ara öğünlerde tercih ederek daha hızlı ve sağlıklı şekilde kilo verme sürecinden faydalanabilmektedir. Kilo vermenin dışında daha birçok fayda sunmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi