İstanbul'un Bayrampaşa Altıntepsi Mahallesi'nde dün yaşanan trajik bir kaza, çevresinde büyük bir üzüntü yarattı. Ehliyet sınavına girmek için bekleyen 32 yaşındaki Akif Türkmen, sırasını beklerken korkunç bir olayla karşı karşıya kaldı. Türkmen, sınavın yapılacağı alanda yaslandığı çitin yıkılması sonucu yaklaşık 10 metrelik bir istinat duvarından düştü.

Yumurta yemekten vazgeçemeyenler için kötü haber! Kalp rahatsızlığınızın sebebi yumurta olabilir! Yumurta yemekten vazgeçemeyenler için kötü haber! Kalp rahatsızlığınızın sebebi yumurta olabilir!

Düşüşünün ardından, park halindeki otobüslerin arasına düşen Türkmen ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, acil müdahalede bulundular ancak ne yazık ki Türkmen'in hayatını kurtaramadılar.

Görgü tanıklarından Melik Çiftçi, olay anını anlatırken, sınav için bekleyenlerin yol kenarında beklediğini ve Türkmen'in çitin yıkılması sonucu düştüğünü ifade etti. Kurtarma ekipleri uzun süre kalp masajı yapmalarına rağmen, Türkmen'in hayatını kaybettiği belirtildi.

Bu acı olayın duyulmasının ardından, Türkmen'in yakınları büyük bir üzüntü içinde olay yerine geldi ve sinir krizi geçirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)