AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi, Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştiriliyor ve bu kongre sırasında emekli maaşları ve emekliye ikramiye konusu gündeme geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, kemekli maaşlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Emeklilerin Maaş Beklentileri Üzerinde Çalışılıyor

Usta, emeklilerin kendi maaşlarıyla ilgili beklentilerinin farkında olduklarını ve bu konuda teknik çalışmaların devam ettiğini belirtti. Süre hakkında kesin bir bilgi vermekten kaçınırken, iyi bir düzenleme yapacaklarını ifade etti. Önemli olanın, emeklilerin alım gücünü artırmak olduğunu vurguladı.

Ayrıca, emekliye ikramiye konusunda ise Usta, bu konunun Cumhurbaşkanının inisiyatifinde olduğunu söyledi. Sayın Cumhurbaşkanının kongre konuşmasının önemli mesajlar içereceğini belirtti.

Çay Fiyatlarına Zam Geldi Çay Fiyatlarına Zam Geldi

Bu açıklamalar, emekli maaşları ve ikramiye konularının gündemde olduğunu ve AK Parti hükümetinin bu konularda çalışmalar yaptığını gösteriyor. Emeklilere yönelik olası düzenlemeler ve destekler, toplumun yaşlanan nüfusu ve ekonomik ihtiyaçları göz önüne alarak ele alınıyor.

Editör: Mezher Yamaç