SON DAKİKA: KYK Yurt Başvuru Sonuçları Açıklandı SON DAKİKA: KYK Yurt Başvuru Sonuçları Açıklandı

Erzurum Emniyet Müdürlüğü, ÖSYM Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan KPSS A Grubu Sınavları öncesinde adaylara önemli uyarılarda bulundu. Sınavın 29 Temmuz 2023 Cumartesi ve 30 Temmuz 2023 Pazar günleri üç oturum halinde gerçekleştirileceği bildirildi.

Gürültü Engelleniyor, Adayların Huzuru Ön Planda

Sınav günü çevrede gürültü oluşumuna izin verilmemesi için sınav binalarının çevresinde, güzergahlarında düğün konvoyu, inşaat çalışmaları, pazar yerleri gibi etkinliklerin düzenlenmemesi önemle vurgulandı. Bu sayede adayların sınav süreci olumsuz etkilenmeden geçmesi hedefleniyor.

Sınav binasına girişte ise bazı eşyaların getirilmemesi gerektiği belirtildi. Bluetooth kulaklık, kamera özellikli kulaklık, cep telefonu, tüketim maddeleri, çanta, kalem, silgi, takı ve metal içerikli aksesuarlar gibi kopya çekmeye elverişli cihazların sınav binalarına alınmayacağı açıklandı. Yalnızca şeffaf ambalaj içerisindeki su ve alyansın sınav alanına girişine izin verilecek.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü, sınavın adil ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için bu uyarılara dikkat edilmesini ve sınav kurallarına riayet edilmesini önemle vurguladı. Adayların bu önemli uyarıları göz önünde bulundurarak sınava odaklanmaları ve başarıyla tamamlamaları temenni ediliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)