Van'ın Edremit ilçesinde yaşayan Selma Mesihaoğlu, doğuştan gelen fiziksel engeli nedeniyle yıllardır koltuk değnekleri ve tekerlekli sandalye yardımıyla hayatını sürdürüyordu. İhlas Haber Ajansı'nın servis ettiği habere göre; Ancak hayalinin peşinden koşarak, sosyal medya üzerinden Vanlı Amcan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne yaptığı taleple akülü tekerlekli sandalyesine kavuştu.

aw087074-05-min.jpg

Dernek üyeleri, Selma Mesihaoğlu'nun talebine duyarsız kalmayarak, kısa süre içinde temin ettikleri akülü tekerlekli sandalyeyi Selma Mesihaoğlu'na teslim etti. Teslimat töreninde konuşan dernek yetkilileri, Selma Mesihaoğlu'nun talebinin üzerinden yaklaşık bir hafta geçtiğini ve bugün bu sandalyeyi kendisine teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

aw087074-02-min.jpg

Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşmanın sevincini yaşayan Selma Mesihaoğlu, duygularını şu sözlerle ifade etti:“Akülü sandalyem yoktu. Çok zorluk çekiyordum. Vanlı Amcan Derneğine başvurdum. Mustafa Bey isimli bir hayırsever tarafından bana akülü tekerlekli sandalye gönderildi. Mustafa Bey ve dernek üyelerine çok teşekkür ediyorum. Çok ihtiyacım vardı. Allah kendilerinden razı olsun” ifadelerini kullandı.

aw087074-01-min-1.jpg

aw087074-04-min-1-min-1.jpg

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)