Erzurum-Ardahan Karayolunda Buzlanma Nedeniyle Tır Eve Çarptı

Erzurum-Ardahan karayolunda aşırı buzlanma sebebiyle meydana gelen trafik kazasında, kayan bir tır yol kenarındaki eve çarptı. Neyse ki evde herhangi bir hasar oluşmazken, olayda yaralanan olmadı.

Erzurum-Ardahan karayolunda yaşanan aşırı buzlanma nedeniyle meydana gelen trafik kazasında, bir tır yolun kaygan yüzeyinden kayarak yol kenarındaki bir eve çarptı. Kazada, şans eseri evde herhangi bir hasar oluşmazken, sürücü kazayı yara almadan atlattı.

Ev Duvarına Çarptı

31 AOR 135 plakalı tırın sürücüsü Engin A., Değirmenli Mahallesi'nde yolun buzlu olması nedeniyle aracın kontrolünü kaybetti. İlk olarak yoldan çıkan tır, ardından karayolundaki evin duvarına çarptı. Meydana gelen kaza sonrasında olay yerine güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sürücü Engin A., sağlık kontrolü için hastaneye sevk edilirken, yapılan incelemelerde evde herhangi bir hasar tespit edilmedi. Kazanın ardından ulaşım bir süre kontrollü sağlanırken, tırın çekici ile olay yerinden kaldırılmasının ardından yaklaşık 2 saat sonra karayolu normale döndü.

Olayla ilgili olarak güvenlik güçleri tarafından detaylı bir inceleme başlatıldı. (İHA)