Erzurum'da Korkunç Otobüs Kazası: 3 Ölü, 22 Yaralı

Erzurum'un Horasan ilçesinde meydana gelen otobüs kazasında 3 kişi hayatını kaybetti ve 22 kişi yaralandı. Kanberoğlu firmasına ait otobüsün şarampole devrilmesi sonucu yaşanan bu elim kaza nedeniyle bölgede yoğun bir kurtarma operasyonu gerçekleştirildi.

Erzurum'un Horasan ilçesinde trajik bir kaza yaşandı. Kanberoğlu firmasına ait Salih Karademir idaresindeki yolcu otobüsü, Horasan-Erzurum kara yolu üzerindeki Haydarlı Mahallesi yol ayrımında kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Otobüs Kazası Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Olay yerine hızla sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, otobüs içerisinde sıkışan yolcuları kurtarmak için hemen harekete geçti. Otobüsün camları kırılarak içeride sıkışan yolcular kurtarıldı.

Ne yazık ki, Turan Çağrıboğa kaza yerinde hayatını kaybederken, Nejlem Veliyeva ve Nezahat Bayram ise hastaneye kaldırıldıktan sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Kazada yaralanan 21 yolcu ile otobüs sürücüsü, bölgedeki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Kaza nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.