Güncel

Eski Eşinin Ailesiyle Kavga Edip Pencereden Düşen Kişi Hayatını Kaybetti

Nevşehir'de eski eşinin ailesiyle yaşadığı kavga sırasında pencereden düşen Oğuzhan Ş. (31), hayatını kaybetti. Kavga sırasında ağır yaralanan diğer üç kişi ise hastaneye kaldırıldı.

Nevşehir'de, aileler arasında yaşanan bir kavga trajik bir şekilde sonuçlandı. Olay, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 594. Sokak'taki bir binanın beşinci katında meydana geldi.

Oğuzhan Ş. (31), bir süre önce boşandığı eski eşinin ailesinin yaşadığı daireyi ziyaret etti. Ancak ziyaret kısa sürede tartışmaya ve kavgaya dönüştü. Eski eşinin babası İsmail A. (61) ve annesi Beste A. (59) ile Oğuzhan Ş. arasındaki kavga şiddetlenirken, fiziksel şiddet uygulandı.

Kavga sırasında İsmail A. ile Beste A. aldıkları darbeler sonucu ağır yaralandı. Ancak Oğuzhan Ş., kavga sırasında dairenin penceresinden beton zemine düştü. Olayın ardından, bina sakinleri polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan üç kişiyi ambulanslarla çeşitli hastanelere sevk etti. Ne yazık ki, Oğuzhan Ş. yapılan tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi.

Bina çevresinde güvenlik önlemleri alınırken, olay yeri inceleme ekipleri çevrede incelemelerde bulundu.