Güncel

Fabrikada Yangın Faciası: 3 Ölü, 2 Yaralı

İstanbul Sultanbeyli'de bir fabrikada çıkan yangın, 3 kişinin hayatını kaybetmesine ve 2 kişinin yaralanmasına neden oldu.

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde Mimar Sinan Mahallesi Sarayburnu Sokak'ta bulunan bir fabrikada çıkan yangın, faciaya yol açtı. Çelik yapı malzemeleri üreten fabrikada, işçilerin kaldığı barakada yangın çıktı.

Olayın haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ancak maalesef, yangında 3 kişi hayatını kaybetti. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

İstanbul Valiliğinin konuyla ilişkin yaptığı açıklamada, "15 Ocak 2024 günü Sultanbeyli ilçesi Mimarsinan Mahallesi Sarayburnu Sokak’ta özel bir firmaya ait bulunan ve firmada çalışan işçilerin kaldığı konteynerde sabaha karşı çıkan yangında 3 işçi hayatını kaybetmiştir. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında 1’i ağır 2 işçi de yaralanmış olup, yaralı işçiler hastaneye sevk edilmiştir. Yangının çıkış sebebi ile ilgili inceleme sürerken olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır." denildi (İLKHA)