Kocaeli Kuzey Marmara Otoyolu'nda Cengiz N. idaresindeki otomobilin bariyere saplanması sonucu feci bir kaza meydana geldi. Otoyolun Ankara istikameti Sevindikli yol ayrımında gerçekleşen kaza sonucu otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle bariyere çarptı.

Otomobilin çarpmanın etkisiyle bariyere saplandığı korkunç kazada, araç ön camdan girip bagajdan çıkarak yaklaşık 10 metre sürüklendi ve ardından yangın çıktı.

resim-8dde5f63.jpg

Ani Kaza Sonrası Hızlı Müdahale: İtfaiye, Sağlık ve Jandarma Ekipleri Devrede

Kazayı gören çevredeki kişilerin hemen ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alırken, araçta hayatını kaybeden sürücü Cengiz N. ile araçtaki Kerem A'nın cenazeleri morga götürüldü.

Otomobilden yaralı olarak çıkarılan İdris S. ise sağlık ekipleri tarafından hızla Kocaeli Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazanın etkisiyle otoyolun Ankara istikametinde ulaşım kontrollü bir şekilde sağlanmaya çalışılıyor. Kazanın nedeniyle ilgili inceleme ve soruşturma devam ediyor.

Burun tıkanıklığını açsın diye kullanılan spreyler bambaşka bir soruna neden olabilir! Uzmanlar uyardı… Burun tıkanıklığını açsın diye kullanılan spreyler bambaşka bir soruna neden olabilir! Uzmanlar uyardı…

feci-kaza-bariyere-saplanan-otomobil-paramparca-oldu-olu-ve-yaralilar-var-92dae355.jpg

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)