Güncel

Feci Kaza: İki Otomobil Çarpıştı 1'i Çocuk 8 Kişi Yaralı

Selendi-Simav kara yolunda meydana gelen trafik kazasında, iki otomobilin çarpışması sonucu 1'i çocuk 8 kişi yaralandı. Yaralılar, yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Manisa'nın Selendi ilçesinde, Selendi-Simav kara yolunun 16. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında, Mustafa Ö'nün kullandığı 45 ARM 745 plakalı otomobil ile Ahmet G. yönetimindeki 27 YD 090 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Ahmet G'nin kullandığı otomobil yoldan şarampole devrildi.

Kaza Sonrası Acil Müdahale

Olay yerine haber verilmesi üzerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçlarda bulunan sürücüler Mustafa Ö. (53), Ahmet G. (23) ile yolcular Mehmet B. (28), Burhan K. (21), Hüseyin S. (46), Ethem D. (45), Nesrin A. (24) ve İsmail Poyraz C. (4) yaralandı.

Yaralılara olay yerinde yapılan müdahalenin ardından Selendi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, hayati tehlikesi bulunan Mustafa Ö, Burhan K. ve Mehmet B. isimli yaralılar, daha fazla müdahale için Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayla ilgili olarak jandarma ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.