Malatya'nın Yazıhan ilçesinde, yol çalışması yaparken iş makinesinin altında kalarak feci bir şekilde hayatını kaybeden bir işçi olay yeri incelemesinin ardından adli tıp kurumuna sevk edildi.

Olay, Yazıhan ilçesinin Ambarcık Mahallesi D-875 karayolu üzerinde meydana geldi. İddialara göre, bölgede yol çalışması yapan Mehmet Sarı (48), karayoluna ait bir iş makinesi kullanıyordu. Ancak iş sırasında iş makinesinin kapısından düştü. Bu düşme sonrası iş makinesi, üzerinden geçerek Mehmet Sarı'ya ağır yaralanmalara neden oldu.

Durumun fark edilmesinin ardından olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Acil sağlık ekibi tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Mehmet Sarı, Yazıhan İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak tüm çabalara rağmen Sarı'nın yaşamı kurtarılamadı ve hastanedeki tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Olayın ardından Mehmet Sarı'nın cenazesi hastane işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli tıp kurumuna gönderildi. Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)