Güncel

Ferizli-Karasu Yolunda Feci Kaza: İki Kişi Hayatını Kaybetti

Sakarya'nın Ferizli ilçesinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.

AA'dan edinilen bilgiye göre, Ferizli-Karasu D-650 kara yolu Ferizli Organize Sanayi Bölgesi kavşağında, Canan E. idaresindeki otomobil ile Yahya K'nin kullandığı tır çarpıştı. Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Kurtarma Çalışmaları ve Acı Bilançolar

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, otomobilde sıkışan Canan E. ile Mükerrem D'yi kurtarmak için yoğun çaba sarf etti. Ancak yapılan müdahalelere rağmen, Canan E. ve Mükerrem D.'nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri, Ferizli Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Tır Sürücüsü Gözaltında

Kaza sonrası tır sürücüsü Yahya K. polis ekiplerince gözaltına alındı. Emniyete götürülen Yahya K. ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Trafik Akışı Kontrol Altında

Kaza nedeniyle Ferizli-Karasu D-650 kara yolundaki ulaşım bir süre kontrollü olarak sağlandı. Ekiplerin olay yerinde yaptığı çalışmaların ardından yol tekrar trafiğe açıldı.

Yetkililerden Açıklamalar

Yetkililer, kazanın nedeninin belirlenmesi için detaylı bir inceleme başlatıldığını bildirdi. Olayla ilgili daha fazla bilgi edinildikçe kamuoyuna açıklamalar yapılacağı belirtildi.