Şanlıurfa'nın Peygamberler Şehri olarak bilinen kentinde HÜDA PAR, Filistin'deki son gelişmeler nedeniyle dua programı düzenleyerek Filistin halkına destek mesajı verdi. Balıklıgöl Yerleşkesi Halilürrahman Camii'nde gerçekleştirilen "Kudüs İçin Duaya" adlı program, yatsı namazı ile başladı ve bir araya gelen yüzlerce Şanlıurfalı, Filistin için bir araya geldi.

Bakan Uraloğlu: Kritik Altyapıları Siber Tehditlere Karşı Koruyoruz Bakan Uraloğlu: Kritik Altyapıları Siber Tehditlere Karşı Koruyoruz

Programda konuşan HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, İsrail'in Filistin'de sivilleri hedef almasına dikkat çekerek İsrail'i terör çetesi olarak nitelendirdi ve uluslararası toplumun sessizliğine vurgu yaptı.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Faruk Polat da Siyonist işgalci çeteye karşı Filistin'in haklı mücadelesini selamladı ve İslam ülkelerine seslenerek Siyonist barbarlığı durdurmaları çağrısında bulundu.

Programın sonunda dua edildi ve Filistin'e destek mesajları gönderildi. HÜDA PAR, Filistin'e olan desteğini bir kez daha dile getirdi ve Filistin'in özgürlüğüne giden her türlü meşru eylemin yanında olduklarını belirtti.

Kaynak: İlke Haber Ajansı (İLKHA)