Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Akpınar Mahallesi'nde 1 Aralık tarihinde meydana gelen olayda, bir evden yaklaşık 1 milyon lira değerinde ziynet eşyası çalındı. Hırsızlık olayının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yan Kesicilik Büro Amirliği ekipleri, detaylı bir çalışma başlattı.

Polis, Hırsızlık Şüphelilerinin İzini Sürdü

Ekipler, apartmana giriş ve çıkış anlarını güvenlik kameralarıyla inceleyerek şüphelilerin taksiyle Bursa Şehir Hastanesi'ne gittiklerini belirledi. Ardından, güzergah boyunca geçen taksi, minibüs ve otobüslerin güvenlik kameralarını inceleyen polis, şüphelilerin lüks bir otomobile binerek Osmaniye'ye gittiklerini tespit etti.

resim-d5c4211a.webp

Merkez Bankası Rezervleri Yükseldi Merkez Bankası Rezervleri Yükseldi

Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda 4 şüpheli, Osmaniye ve Ankara'da eş zamanlı operasyonlarla yakalandı. Gözaltına alınan şahısların Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla adliyeye sevk edildiği öğrenildi. Diğer bir şüphelinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Şüpheliler Kısa Sürede Yakalandı

Asayiş Şube Müdürü Necip Kalkan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ekiplerimiz, apartmana girdikten sonra dairenin kapısını zorla açarak yaklaşık 1 milyon lira değerinde ziynet eşyası çalan şüphelileri titiz bir çalışma sonucunda kısa sürede yakaladı. Diğer şüphelinin de yakalanması için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

1-milyon-tllik-ziynet-esyasi-calan-zanlilar-film-gibi-bir-operasyonla-yakalandi-4c344004.webp

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)