Bitlis ve İlçelerinde 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı mesajları

Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy: Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy "2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı" dolayısıyla, öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılını kutlayan bir mesaj yayımladı. Aziz Milletimizin geleceğini emanet edeceğimiz sevgili çocuklarımızın yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamasının mutluluk ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. 2019/2020 eğitim-öğretim yılının; milletimiz ve devletimiz için hayırlı olmasını, evlatlarımıza başarı ve mutluluklar getirmesini temenni ediyorum. Tek başına bir öğretmen, anne-baba, idareci, polis bütün olumsuzlukları ortadan kaldıramaz. Bir araya gelirsek çok önemli neticeler elde edebiliriz. Ne yapacaksak beraber yapacağız. Bir araya gelerek güç birliği oluşturacağız. Öğretmen, idareci, anne-baba, okul aile birliği, esnaf, muhtar, mahalleli… Bütün bu aktörleri bir araya getirerek huzurlu ve başarılı bir ortam oluşturabiliriz. Rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Saygı ve sevgilerimle.

Milletvekili Cemal Taşar’ın "Eğitim Öğretim Yılı" mesajı Bitlis Milletvekili Cemal Taşar "2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı" dolayısıyla, öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılını kutlayan bir mesaj yayımladı. Milletvekili Cemal Taşar, “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin, öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim yılına başlıyor olmanın sevincini ve heyecanını yaşıyoruz” dedi. 2019 - 2020 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Milletvekili Cemal Taşar, yayımladığı mesajında şunlara değindi; “Eğitim camiasının değerli mensupları ve sevgili öğrencilerimizin 9 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitim öğretim yılını kutluyorum. 2019 - 2020 eğitim öğretim yılının başarılı geçmesini diliyorum. Yeni bir eğitim öğretim yılında da geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin yeni başarılara doğru koşmalarının heyecanını hep birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini şekillendiren eğitim süreci, sadece bireylerin değil toplumumuzun geleceği için de büyük önem taşımaktadır. Bu çerçevede devletimiz ve milletimiz, hiçbir çabadan ve fedakarlıktan kaçınmamaktadır. Bu süreçte kendilerini mesleklerine adamış, büyük fedakarlıklarla görev yapan öğretmenlerimize de büyük görevler düşmektedir. Çocuklarımızın yetişmesinde önemli bir rolü olan değerli anne ve babaların da eğitim sürecine olumlu ve yönlendirici katkılar sunacağına inanıyorum. Okul, aile ve öğretmenler arasındaki iş birliği, evlatlarımızın başarılarını olumlu yönde etkileyecektir. Sevgili öğrenciler, yalnızca bilgi sahibi olmak için değil bilim, teknoloji, insani değerler ve sanat gibi alanlarda da kendinizi geliştirmek için çalışmalısınız. Sorumluluk alabilen, analiz yapabilen, arkadaşlarıyla sevgi ve saygı temeline dayalı ilişkiler kurabilen bireyler olarak kendinizi yetiştirme hedefiyle başarılı bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, öğrencilerimiz, velilerimiz ve tüm eğitim camiamızın yeni eğitim öğretim dönemini kutluyor, 2019 - 2020 eğitim öğretim yılının ülkemize ve ilimize başarılar getirmesini temenni ediyorum. Sevgili öğrencilerimize ve saygıdeğer öğretmenlerimize başarı dolu yeni bir eğitim öğretim yılı diliyorum.”

Bitlis Valisi Oktay Çağatay’ın "2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı" dolayısıyla, öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılını kutlayan bir mesaj yayımladı. Vali Oktay Çağatay“Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyor olmanın sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz” dedi. 2019 - 2020 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Vali Çağatay, yayımladığı mesajında şunlara değindi; “Sevgili Öğrencilerimiz, Sizlerin varlığı bizim en büyük gücümüz olacaktır. Kaliteli bir birey olarak yetişme hedefine ulaşmak için bütün öğretmenlerinizden olabildiğince bilgi edinmelisiniz. Bununla birlikte insanları sevip saymalı, paylaşmayı bilmeli, arkadaşlık duygularınızı geliştirmeli, topluma yararlı bir birey olmalısınız. Bu değerlere önem vereceğinizi biliyor ve yeni eğitim-öğretim yılında sizlere başarılar diliyorum. Kıymetli Velilerimiz, Saygıdeğer anne babalar; evlatlarınız bize emanettir. Evlatlarınız bizim çocuklarımız olarak huzurlu ve emin bir eğitim ortamında, çağdaş normlar temelinde eğitimlerini sürdüreceklerdir. Günümüzde olduğu gibi gelecekte de kendinizden daha çok önemsediğiniz evlatlarınızın kendilerine ve ülkemize faydalı bir insan olarak yetişmeleri için desteğinizi devam ettirmenizi arzu ediyor ve bütün velilerimize yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum. Değerli Öğretmenler, Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızı hayata hazırlarken onları bilgiyle donatmadan önce onların millî ve manevî değerleri özümsemiş, evrensel ahlak normlarına uygun bir vatandaş olmalarını sağlamalıyız. Günümüzde bilgiye sahip olma, iktisadi hayatta ve toplumsal ilerlemede en belirleyici rolü üstlenmiştir. Teknolojik gelişmeler günümüzdeki yaşamımızın sınırlarını tayin etmekte, istikbalimizi biçimlendirmektedir. Bilginin sınırlarını daha da ileriye götürmek için sizlerin en uygun ortamı değişik eğitim-öğretim modellerinizle elde edeceğinize güvenim tamdır. Sizlere yürekten inanıyor, güveniyor ve başarılar diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle 2019-2020 eğitim-öğretim yılının bütün öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize ve eğitim çalışanlarına hayırlara vesile olmasını yüce Allahtan niyaz ediyor ve hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum.”

Hizan Belediye Başkanı AKTAŞ “Başöğretmen Atatürk’ün ‘bütün ümidim’ dediği gençlerimizin ve ‘yeni nesil sizin eseriniz olacaktır’ sözüyle belirttiği öğretmenlerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutluyor, değerli velilerimize kolaylıklar diliyorum” dedi. Yarınlarımızın teminatı çocuklarımız, çok kıymetli aileler ve eğitim ailemizin, yeni eğitim öğretim yılını iyi dileklerimle kutlarım. Yarınlarımızı emanet ettiğimiz, sonsuz sevgi ve sabırla çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlayan, bu kutsal mesleğe gönül vermiş tüm öğretmenlerimize minnettarız. Atatürk’ün ‘bütün ümidim’ dediği gençlerimize ve ‘yeni nesil sizin eseriniz olacaktır’ sözüyle belirttiği öğretmenlerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; Geleceğimizin güvencesi ve en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın bilgili, kendine güvenen, düşünen, araştıran ve dünyaya açık insanlar olarak yetişmelerini diliyor, O’nları ülkemiz ve ulusumuz adına Atatürk’ün ilkeleri ışığında yetiştiren tüm eğitimcilerimizin ve velilerimizin 2019-2020 eğitim sezonunu kutluyorum”

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyerek, başta minik öğrenciler olmak üzere herkese başarılar diledi. Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, 09 Eylül’de başlayacak 2019-2020 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Öncelikle yeni eğitim – öğretim yılının, başta geleceğin teminatı öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen Başkan Tanğlay, şunları kaydetti: “Bugüne kadar eğitim için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan tüm imkânlarını seferber eden Bitlis Belediyesi aynı düstur ile çalışmalarına bundan sonra da devam edecektir. Değerli eğitimcilerimiz ve sevgili veliler, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar aydınlık olacaktır. Bu vesile ile idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyor, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kaymakam Sancaktutar’ın 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı: Değerli Öğretmenler, Sayın Velilerimiz ve Sevgili Öğrenciler; Öncelikle; yeni eğitim ve öğretim yılının sevgili öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize, eğitim yöneticilerimize ve tüm eğitim çalışanlarına hayırlı olması temennisiyle sağlıklı ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı olmasını diliyorum. Uzun bir tatilden sonra; 100 okul ve kurumumuz, 13.566 öğrencimiz ve 906 öğretmenimiz İlçemizde 2019- 2020 yılı Eğitim-Öğretim yılına başlıyoruz. Kaymakam Sancaktutar "Yarınlarımızın teminatı olan evlatlarımızı; milli ve manevi değerlere bağlı, vatanını ve milletini seven, vatanına ve milletine hizmet etmek için birbirleriyle yarışan, iyi bir insan, iyi bir vatandaş ve sorumlu bireyler olarak yetiştirmek hepimizin en büyük vazifesidir. Sevgili öğrencilerimizin hak ettikleri güzel ortamlarda eğitim görmeleri; eğitim çalışanlarımızın en verimli ortamlarda çalışmaları bizim önceliğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle, 2019-2020 Eğitim- Öğretim yılının başta öğrencilerimiz olmak üzere öğretmenlerimize, velilerimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor; tüm öğrencilerimize üstün başarılar diliyorum’’ dedi.

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani: 2019-2020 eğitim-öğretim yılı'nın tüm öğretmen ve öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diler, Yeni eğitim öğretim dönemi'nin başarılarla dolu bir yıl olmasını temenni ederim.