Bitlis ve ilçelerinde yeni yıl mesajları 2020

Hizan Belediye Başkanı Cezail Aktaş: En önemli sorumluluğumuzun ‘Birbirimize karşı yardımsever, anlayışlı ve hoşgörülü olmak’ olduğunu düşünüyorum. Başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleriyle birlikte; el ele vererek beraber çalışarak ve daha çok üretmek bizi aydınlık geleceğe taşıyacaktır. 2020 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, bütün Hizanlı hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy: Yarın, 365 sayfalık bir kitabın ilk boş sayfası, güzel şeyler yazalım. İleride, geride bıraktığımızdan çok daha iyi şeyler var. Dünden öğrenip, bugün için yaşamalı, yarın için umut etmeliyiz. Yeni yıla girerken toplumsal barışı, anlayışı ve saygıyı sağlayan bir ülke olmamız umuduyla; savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması temennimdir. Beklentilerimizin gerçeğe dönüşmesinde bireysel ve kurumsal çalışmalarla hedeflenen yere ulaşmanın ana kaynağının yine bireyin bizzat kendisi olduğunu, insanın kendi mutluluğu çevresinin mutlu ve huzurlu olması ile anlam kazanacağını unutmamak gerekir. Bu zamana kadar yaşanmış olumlu ya da olumsuz birikimlerin ışığında, 2020 yılının Ulusumuza, Ülkemize, Dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, hepinize saygılarımı ve en içten dileklerimi sunuyorum."

Bitlis Valisi Oktay Çağatay: Yepyeni umutlarla yeni bir yıla daha merhaba demenin heyecanı içindeyiz. Ne mutlu bizlere ki milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, birbirimize kenetlenmiş, daha güçlü bir ülke olarak, geleceğe daha bir güvenle bakarak yeni bir yıla daha giriyoruz. Yeni beklentilerle, yeni umutlarla dolu yeni bir yıla girerken, millet olarak; birlik, beraberlik içerisinde, kardeşlik içerisinde, azim ve kararlılıkla geleceğe yürümeye devam edeceğiz. İnanıyorum ki daha büyük sevinçler, daha büyük heyecanlar yaşayacak, ilimizi ve Ülkemizi çok daha aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyacak, nice yeni güzel yıllara birlikte kavuşacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, 2020 yılının ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ederim. Bu vesile ile hizmet etmekten onur duyduğum Saygıdeğer Bitlisli hemşehrilerimin, her kademedeki kamu görevlisi arkadaşlarımın, değerli basın mensuplarımızın, Şehit yakınları ve Gazilerimizin yeni yılını en içten duygularımla kutluyor, Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm Bitlisli hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Bitlis İl Genel Meclis Başkanı Cemalettin Kinç: Birlik,Beraberlik ve Kardeşlik Hukuku Çerçevesinde Siz Değerli Hemşehrilerimin Yeni Yılını Kutlar,Huzur İçerisinde Her Yönüyle Verimli Bir Yıl Olmasını Temenni Ediyorum.

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Erdal Necip Yardım: Bitlis Eren Üniversitesi Ailesi olarak başarılı geçtiğine inandığımız bir yılı geride bırakmanın ve hep birlikte yeni umut ve hedeflerle, yeni bir yıla girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bilimsel, sanatsal, sosyal ve kültürel alanda birçok başarılı çalışmalara imza atıp ülkemize ve ilimize faydalı projeler üreten ve toplumsal duyarlılığı yüksek bireyler yetiştiren bir üniversite olmak adına her anlamda mücadele etmeye devam ediyoruz. Göreve başladığımız andan itibaren geniş bir vizyon ve yüksek düzeydeki hedeflerle toplumumuza karşı sorumluluk bilinciyle hareket ederek, özgür düşünce ortamında bilgi üretmeyi ve öğrencilerin yenilikçi ve girişimci ruhlarını ortaya çıkarmayı, topluma faydalı bireyler ve projeler eliyle ülkemize katkıda bulunmayı temel amaç edindik. Geride bıraktığımız 2019 yılının her anlamda verimli ve başarılı geçtiğine inanıyorum. 2020 yılının ise daha da verimli ve başarılarla dolu bir yıl olacağına olan inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle öğrencisiyle, idari ve akademik çalışanıyla tüm Bitlis Eren Üniversitesi Ailesinin, ilimiz vatandaşlarının ve tüm milletimizin 2020 yılını en içten duygularımla kutluyor; yeni yılın üniversitemize, şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa; kardeşlik, sağlık, mutluluk, huzur, başarı ve hayırlar getirmesini diliyorum.

Güroymak Kaymakamı Muhammet Furkan Sancaktutar: Sevinçleri, hüzünleri ve ümitleriyle 2019 yılını geride bırakarak sağlık, huzur ve mutluluk dolu olmasını arzu ettiğimiz 2020’yi sizlerle birlikte karşılamaktan büyük bir sevinç duymaktayım. Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda yeni beklentileri de beraberinde getirmektedir. Yeni yılda, huzura ve mutluluğa olan umudumuzu tazeleyerek, beklentilerimize ulaşmak için çok çalışıp başta kamu kurum ve kuruluşlar olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek Güroymak İlçemizin gelişmesi ve kalkınmasını sağlayacak çalışmaları yapmak hedefimiz olacaktır. Kaymakam Sancaktutar, Güroymak Kaymakamlığı olarak 2020'de de ilçemizi her alanda daha da geliştirmek, vatandaşlarımızın geleceğe ümit ve güvenle bakmalarını sağlamak amacıyla toplumun tüm kesimleriyle birlikte işbirliği içerisinde daha fazla çalışmaya devam edeceğiz. İlçemizi, İlimizi ve ülkemizi daha mutlu yarınlara taşımak için bütün vatandaşlarımızın üzerine düşen fedakârlığı yerine getireceğine ve bunu kararlılıkla sürdüreceğine olan inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni eder, bütün Güroymak’lı hemşerilerimin ve mesai arkadaşlarımın yeni yılını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Mutki Belediye Başkanı Vahdettin Barlak: 2019 yılını geride bırakırken yeni yılın tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve barış getirmesini temenni etti. Mutki ilçemizi hak ettiği yere ulaştıracak yeni projeleri 2020 yılında hayata geçireceklerini belirten Başkan Barlak, “2019 yılında değerli Mutkililer bizleri bu kutsal göreve layık görerek iş başına getirdi. Göreve başladıktan sonra seçim döneminde vatandaşlarımızın talep ettiği ve bizim de söz verdiğimiz gibi Mutki’nin yıllardır el sürülmeyen yollarını Mutki’ye yakışır hale getirmek için yol çalışmalarımıza ağırlık verdik. Ortak akılla hareket eden, kurumsal, çevik ve etkili belediyecilik anlayışıyla Mutki’mize hizmet vermek için gerekli alt yapımızı ve çalışma stratejimizi hazırladık. 2020 yılında da daha büyük, Mutki’ye ciddi katkı sunacak projelerimizi hayata geçireceğimiz bir yıl olacak. Bu inanç ve çalışma azmiyle Mutkili vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, yeni yılın herkese ailesiyle, yakınları ve sevenleriyle birlikte, sağlık, mutluluk ve esenlik getirmesini diliyor, hemşerilerimizin yeni yılını en kalbi duygularla kutluyorum" dedi.

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay: Başkan Tanğlay mesajında, “Yeni ümitler ve heyecanlar eşliğinde 2020 yılına giriyoruz. Yeni yılın şehrimiz başta olmak üzere ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyor, yeni yılda şehrimiz için önemli ve yeni projeleri halkımızın hizmetine sunacağımızı belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Tanğlay, mesajının devamında; “Ülkemizde ve şehrimizde önemli gelişmelerin yaşandığını 2019 yılını geride bırakıyoruz. Yeni ümitlerle ve hizmetlerle dolu 2020 yılına girmenin heyecanını yaşıyoruz” dedi. “2020 HİZMETLERLE DOLU BİR YIL OLACAK” “2020 yılında Bitlis’imiz için gecemizi gündüzümüze katıp çalışmaya devam edeceğiz” diyen Başkan Tanğlay, “Bitlis’imizi daha iyi bir noktaya taşımak için yerel idareciler olarak üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri ve projelerimizi yerine getirmek için plan ve programımızı yaptık. Atılacak her adım ve sunulacak her hizmet halkımızın ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda olmuştur. Millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde yeni yılda da, aynı heyecan ve inançla çalışmaya devam edeceğiz. 2020 yılında da her geçen gün büyüyen ve gelişen Bitlis’imizde yeni hedefler, yeni projeler ve yatırımlarla kentimize en iyi şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Yeni yılın başta şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya barış, hoşgörü, huzur ve refah getirmesini diler, hemşerilerimin yeni yılını en samimi duygularımla kutlarım” dedi.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy: Güzel anıları, sevinçleri ve üzüntüleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, yeni bir yıla giriyoruz. Önümüzdeki yıl bize yeni umutlar vadediyor. Şüphesiz, geleceğimizin ümit ettiğimiz gibi olması için, hepimizin üzerine önemli sorumluluklar düşüyor. Bizlerin, aynı ilçede yaşayan insanlar olarak, en önemli sorumluluğumuzun “birbirimize karşı yardımsever, anlayışlı ve hoşgörülü olmak” olduğunu düşünüyorum.Bu vesile ile 2020 yılının hepimiz için sağlıklı, huzurlu,mutlu, başarılı ve kardeşlik içinde geçmesini temenni ediyor, bütün Adilcevazlı hemşerilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Bitlis İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Aydoğdu: Bir yılın daha yaşanmışlıklarını geride bırakarak, yeni beklentiler ve geleceğe daha güvenle bakarak yeni bir yıla giriyoruz. Yeni yılda yeni atılımlar, yeni projeler, yeni umutlar ve adımlarla yola devam edeceğiz. Halk iradesinin hayat bulduğu, demokrasimizin kalbi Yüce Meclisimiz, geçmişten gelen tecrübe, birikim ve kazanımlarıyla üzerine düşen görevlerini yerine getirmek için var gücüyle çalışmaktadır. 2020 yılında da çalışmalarımıza devam ederek, aynı kararlılık ve sorumluluk bilinciyle Bitlis’imize hizmet etmeye devam edeceğiz. Ülke ve millet olarak geleceğe güvenle bakmalıyız. Birbirinden çetin badireleri atlatarak perçinlenen birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi ve toplumsal barışımızı bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Sevgi bağlarımızı zayıflatmaya, aramıza ayrılık tohumu ekmeye çalışanlar, vatanın bölünmez bütünlüğünü canından aziz bilen milletimizin güçlü iradesi karşısında hüsrana uğramaya mahkûmdur. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm kamu çalışanlarının, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Başkanları, Köy ve Mahalle Muhtarlarının, tüm Bitlislilerin ve tüm insanlığın yeni yılı kutluyorum. Türk milletinin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi de şükranla anıyorum.

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani: 2019 yılını geride bıraktıklarını ve yeni bir yıla girmenin mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Başkan Geylani mesajında şu ifadelere yer verdi. Kıymetli Hemşerilerim; “Acısıyla tatlısıyla yeni bir yıla girerken sekiz aylık dönemimizde siz değerli hemşerilerimize daha iyi hizmet verebilmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Amacımız doğunun incisi güzel şehrimizi en kısa zamanda hak ettiği konuma getirebilmek. Bu doğrultuda söz verdiğimiz hedeflerimize hızlı bir şekilde emin adımlarla ilerliyoruz. 31 Mart seçimleri ile göreve geldikten sonra kısa süre içerisinde çözüm odaklı ve başarılı çalışmalara imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2020 yılı hepimizin çok daha yoğun olduğu bir hizmet yılı olacaktır. Bu kapsamda gerekli çalışmalarımızı ve planlamalarımızı tamamladık. 2020 yılı ilçemiz için değişim ve gelişim yılı olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle güzel şehrimizin güzel insanlarına daha iyi hizmet verebilmemize, birlik ve beraberliğimize vesile olması dileğiyle siz değerli hemşerilerimin yeni yılını tebrik eder, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.”

Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan: Yayımladığı mesajında yeni yılın hayırlara vesile olmasını dileyen Kaymakam Mehmet Ali Özkan, “Sevinçleriyle, hüzünleriyle bir yılı daha geride bırakırken, yeni umutlar ve beklentilerle yeni bir yıla girmenin heyecanını ve sevincini de hep birlikte yaşıyoruz. Her yeni yıl, yeni umutları ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. Bu anlamda 2019 yılını acı ve tatlı hatıralarıyla geride bırakırken, içimizdeki büyük umutlar, beklentiler, coşku ve heyecanla hep beraber yeni bir yıla giriyoruz. Bu vesileyle; 2020 yılının ilçemize, ilimize, ülkemize ve tüm dünyaya barış, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dileyerek herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.” Diye konuştu.