Ekonomi

Garanti BBVA Bitlis’te emeklilere uygun kredi fırsatı sunacak! Günlük 21 TL ödeyen 10 bin TL’yi cebe atacak

Milyonlarca emeklinin geçim derdi devam ederken Garanti BBVA’dan cepleri rahatlatacak bir kampanya haberi geldi. Özel banka, Bitlis ilinde ve diğer illerde yaşayan emekliler için ucuz kredi kampanyası düzenledi.

Zorlu ekonomik şartlar karşısında en çok mağdur olan gruplar arasında yer alan emeklilere, Garanti BBVA’dan müjdeli haber geldi. Emeklilerin nakde olan ihtiyaçlarının karşılanabilmesi amacı ile yeni bir kredi ürünü düzenlediğini belirten banka, ilgili ürünün ayrıntılarını paylaştı.

Resmi kaynakları aracılığı ile duyurmuş olduğu emekli kredisi ile dikkat çeken Garanti BBVA, ilgili ürünün başvurulara açılmış olduğunu bildirdi. SGK’dan maaş alan tüm emeklilerin üründen faydalanabileceklerini belirten özel banka, avantajlı fırsatlarına ilişkin detayları sıraladı.

GARANTİ BBVA’DAN EMEKLİLERE UCUZ KREDİ MÜJDESİ

Kasım ayının son gününde yüzlerin güldürecek bir kampanyaya imza atan Garanti BBVA, yeni finansmanından SSK’lı, Bağ- KUR’lu, EYT’li tüm emeklilerin yararlanabileceklerini bildirdi. Başlangıç faizi yüzde 3,93 olarak belirlenmiş olan kredi ürününün azami vade sayısı ise 36 ay olarak açıklandı.

Garanti BBVA, emeklilere özel ihtiyaç kredisinin örnek maliyet tablosunu şu şekilde sıraladı:

  • Kredi tutarı: 10 bin TL
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 4,26
  • Taksit tutarı: 646,69 TL

GARANTİ BBVA EMEKLİ KREDİSİNE NEREDEN, NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Garanti BBVA’nın milyonlarca emekliyi kapsayan avantajlı kredi kampanyası, dikkatleri çekmeyi başardı. Bankacılık sektörünün önemli ögelerinden olan Garanti BBVA’nın fırsatlarından yararlanmak isteyen emekliler, ihtiyaç kredisi kampanyasının başvuru detaylarını araştırmaya başladı.

Uzun süredir çok çeşitli parametreler çerçevesinde geçim dertleri devam eden emeklilere seslenen Garanti BBVA, ihtiyaç kredisi ürününün ayrıntılarını paylaştı. Söz konusu kredi ürününden yalnızca mobil uygulama ve internet bankacılığı ekranı üzerinden yararlanılabileceğini belirten banka, şubelerin bu alanda hizmet vermediğini bildirdi.

Garanti BBVA’nın emekli kredisi için bankanın mobil uygulamasında veya internet bankacılığı ekranında yer alan ‘Emeklilere Özel İhtiyaç Kredisi’ kategorisinden başvuru formunun doldurulması gerekmektedir. Banka, uygun gördüğü başvuruyu dakikalar içerisinde onaylayacak olup söz konusu kredi bedelini ilgili kişinin hesabına aktaracaktır.

Kaynak: Haber Merkezi