Güncel

Gaziantep'te Hastane Yolunda Feci Kaza: 1Ölü, 3 Yaralı

Gaziantep'te hastaneye götürülen hafif ticari aracın kaza yapması sonucu bir kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.

Gaziantep'in Şehitkamil İlçesi'ne bağlı Yamaçova Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, bir kişi hayatını kaybetti ve 3 kişi yaralandı. Kaza, hastaneye gitmekte olan hafif ticari aracın sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldi.

27 AIL 125 plakalı otomobil, Gaziantep yönüne gitmekteyken sürücü M.K.'nin direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak tarlaya savruldu. Çevredekiler hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucu araç sürücüsü M.K.'nin yaşamını yitirdiği tespit edildi. Diğer yaralılar ise sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra ambulanslarla Şehitkamil ve 25 Aralık Devlet Hastanelerine sevk edildi.

Kazada hayatını kaybeden M.K.'nin cenazesi, otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.