Güncel

Gazze Katliamı 306'ncı Gününde Devam Ediyor

İşgal rejimi, Gazze Şeridi'ne yönelik kara, hava ve denizden saldırılarını 306. gününde sürdürürken, şehit ve yaralıların sayısı artıyor.

Gazze'nin doğusunda yer alan Tuffah Mahallesi'nde bir evi bombalayan işgal ordusu, saldırıda biri çocuk, biri kadın olmak üzere üç kişinin şehit olmasına sebep oldu.

İşgal araçları, Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Bureyc Mülteci Kampı'nın doğusunda bulunan Filistinlilerin evlerine ateş açtı. Yoğun ateş sonucu yaralanan Filistinliler, Deyr el-Belah kentindeki Aksa Şehitleri Hastanesi'ne nakledildi.

Nusayrat Mülteci Kampı'nın kuzeybatısındaki Gazze Vadisi Köprüsü ve çevresi işgal rejimi tarafından bombalanırken, savaş uçakları kampın Salahaddin Caddesi'nde bulunan bir evi hedef aldı.

Zeytun ve Tel el-Hava mahalleleri de işgal topçularının hedefi olurken, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus ve orta kesimindeki Deyr el-Belah kentleri de işgal rejimi savaş uçakları tarafından bombalandı.

Gazze'nin kuzeyindeki Beyt Lahiya beldesinin doğusunda bulunan Şeyh Zayid binalarının çevresi ve Refah kentinin batısındaki bölgeler de gece boyunca bombalandı.