Filistin medyasına göre, Gazze’nin güneybatısındaki Tel el-Hava mahallesine düzenlenen saldırıda 6 kişi şehit oldu ve bir grup vatandaş hastaneye nakledildi. Şehirdeki Baptist Hastanesi’ne, Şeyh Radwan mahallesindeki bir binaya yapılan saldırıda da 6 şehit ve 10 yaralı getirildi.

Nuseyrat’taki yeni kamp bölgesinde, bir aileye ait evin bombalanması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, birçok kişi yaralandı. Murad El-Talaa Camii yakınındaki Nuseyrat Kamp 2'deki bir evin hedef alınmasıyla da çok sayıda kişi şehit oldu ve yaralandı.

Cebaliye Kampı'nın El-Alami bölgesindeki Ebu Casser ailesinin evine düzenlenen saldırıda 4 kişi şehit oldu. Bureiy mülteci kampında El-Batran ailesinin evi de bombalanarak 3 kişinin ölümüne ve çok sayıda kişinin yaralanmasına neden oldu.

Han Yunus şehri ile Refah şehrinin batısındaki bölgelerdeki bombardımanlar devam ederken, Han Yunus’ta bisiklet sürerken hedef alınan bir kişinin de şehit olduğu bildirildi.

İşgal kuvvetleri, 7 Ekim 2023'ten bu yana kara, deniz ve hava saldırılarıyla Gazze'yi hedef alıyor. Bu saldırılarda 38.848'den fazla kişi şehit oldu, 89.459’dan fazla kişi yaralandı. Binlerce mağdur ise enkaz altında ve yolların kapanması nedeniyle yardım ekipleri onlara ulaşamıyor.

Cristiano Ronaldo Futbol Tarihine Geçti: 900. Golünü Attı Cristiano Ronaldo Futbol Tarihine Geçti: 900. Golünü Attı

Kaynak: İLKHA