Geline Kilolarca Altın, Damada Milyonlarca Lira Para Takıldı

Van’da düzenlenen muazzam düğünde, Gevdan Aşireti'nin çiftine kilolarca altın ve milyonlarca lira takıldı, 100 koyun kesildi.

Van'da gerçekleşen etkileyici bir aşiret düğünü, binlerce kişinin katılımıyla muazzam bir şölenle taçlandı. Gevdan Aşireti'ne mensup Erhan ve Bahar Işık çifti için düzenlenen düğün, İstanbul, Ankara, Van, Şırnak, Hakkari ve birçok il ve ülkeden katılımcıları bir araya getirdi.

Van'daki bir düğün salonunda iki gün boyunca devam eden bu özel kutlamada geline kilolarca altın, damada ise milyonlarca lira takıldığı gözlendi. 100 küçükbaş hayvanın kesildiği düğün, aşiret geleneğine uygun bir şekilde gerçekleştirildi. Ancak takılan mücevher ve para miktarı net olarak açıklanmadı.

Düğünün sonunda damadın amcası olan Gevdan Aşireti liderlerinden Şeyhmus Işık, yaptığı konuşmada, "Güzel bir düğün oldu. Önemli olan düğünlerin kazasız, belasız geçmesidir. Bundan dolayı mutluyuz. Ben yurt içi ve yurt dışından düğünümüze katılım sağlayan herkese teşekkür ediyor, gelin ve damada mutluluklar diliyorum” ifadelerini kullandı.