Güncel

Genç Çift Düğün Takılarını Gazze'ye Bağışladı

Yeni evlenen Bilal ve Betül Serra Şahin çifti, düğünlerinde aldıkları takıları sevgi dolu bir karara dönüştürerek, Umut Kervanı aracılığıyla Gazze'ye bağışladı.

Genç çift, Umut Kervanı Genel Merkezi'ne giderek Vakıf Başkanı Cengiz Kurtaran ile görüştü. İlke Haber Ajansı'nın servis ettiği habere göre; Düğünde takılan değerli mücevherleri bizzat teslim eden Bilal ve Betül Serra Şahin, bu anlamlı davranışlarıyla örnek bir tutum sergiledi.

Umut Kervanı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, çifte teşekkür ederek yapılan bağışın Gazze'deki insanlara umut olacağını belirtti. Bilal Şahin, düğün tarihlerini İşgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırılarından önce belirlediklerini söyleyen Şahin,

"Düğünde Gazze'deki kardeşlerimize daha fazla nasıl yardımcı olabiliriz?' diye düşündük. HÜDA PAR'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımdan etkilenerek böyle bir karar aldık. 150 bin lirayı Umut Kervanı aracılığıyla göndermek istedik. Bu paranın az da olsa Filistin'deki kardeşlerimizin yaralarını sarabileceğini düşündük." dedi.