Bitlis

Genç Dadaşlar, Analig Voleybol Turnuvası'nda Finallere Uzandı

Rize'de düzenlenen Analig Voleybol turnuvasında çeyrek finallerde mücadele eden Dadaşlar, oynadıkları mükemmel oyunla yarı finallere adlarını yazdırdı ve şimdi de finallere doğru emin adımlarla ilerliyor.

Aşkale temsilcisi, Ardahan'da başlayan yarı final müsabakalarında zorlu rakiplerle karşı karşıya geldi, ancak hepsini yenerek finale yükseldi. Oldukça çekişmeli geçen mücadelelerde, Erzurum Aşkale Analig Voleybol takımı önce Şanlıurfaspor'u 3-1'lik skorla, ardından da Bitlisspor'u 3-0 gibi net skorlarla mağlup etmeyi başardı.

Zorlu gruptan çıkmayı başaran Erzurum Aşkale Analig Voleybol takımı, şimdi final maçı için Tokatspor ile karşı karşıya gelecek. Takımın başarılı Voleybol Antrenörü Mehmet Kırık, "Zorlu bir gruptan net skorlarla çıkarak finallere adımızı yazdırmanın mutluluğu içindeyiz. Hedefimizde finallerde aynı başarıyı yakalamak ve şampiyon olmak var. Takım oyuncularımız ve teknik heyetimizle bunu başaracak güçteyiz. Rehavete kapılmadan final maçlarında en iyi mücadeleyi vereceğiz. Dilara Deliktaş, Çiğdem Acar ve tüm teknik ekibimizle birlikte başarıya giden yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Analig Türkiye Voleybol Şampiyonası Final maçları İzmir'de düzenlenecek ve genç Dadaşlar, bu büyük organizasyonda üstün başarılarıyla adından söz ettirmeyi hedefliyor. Takımın tüm sporcuları ve teknik ekibi, finale ulaşmak için son enerjilerini ortaya koyarak, destansı bir mücadele sergileyeceklerine olan inançları tam. Bu önemli turnuvada onları destekleyen herkesin desteğiyle, Aygın gibi bir rüzgar estireceklerine şüphe yok.

Genç Dadaşlar, Analig Voleybol Turnuvası'nda Finallere Uzandı