Umut Kervanı, Bitlis'te "Kurbanlarınız Umut Olsun" sloganıyla yüzlerce aileye ulaşarak yurt içi ve yurt dışında kurban eti dağıtımını gerçekleştirdi.

Hijyenik bir ortamda ve veteriner kontrolünde kesilen kurbanlık vekaletleri, ihtiyaç sahibi ailelerin adreslerine teslim edilmek üzere parçalara ayrılarak götürüldü.

Umut Kervanı Vakfı Bitlis Temsilcisi İsmail Elban, kurban çalışmaları hakkında bilgi vererek, her yıl olduğu gibi bu yıl da vekâleten alınan kurbanları kesip ihtiyaç sahiplerine dağıttıklarını belirtti.

Elban, "Halkımızın vekaleten verdiği kurbanlıkları hijyenik bir ortamda kesiyoruz. Bu kurban etlerini genç Yasinlerimizle birlikte ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Uzun süre et alamayan yüzlerce aileye kurban etini ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Parçalama ve dağıtım sürecinde genç gönüllülerimiz özveriyle çalışıyorlar. Gençlerimize gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim mükafatlarını zayi etmesin. Hem Bitlis'in hem de İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Bitlis’te İnşaatı Yarıda Kalan Köy Camisi Yardım Bekliyor Bitlis’te İnşaatı Yarıda Kalan Köy Camisi Yardım Bekliyor

diyarbakir-umut-kervani-binlerce-aileye-kurban-eti-dagitacak-9e687961-004.jpg

diyanet-vakfi-bitliste-binlerce-aileye-kurban-eti-dagitti60.jpg

Editör: Mezher Yamaç