Bölge

Gölette Boğulan 20 Yaşındaki Gencin Cansız Bedenine Ulaşıldı

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde, serinlemek için Suçatı Göleti’ne giren 20 yaşındaki Hamza Neccar boğularak hayatını kaybetti. Olay yerine sevk edilen dalgıç ekipleri, Neccar’ın cansız bedenine ulaştı.

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde 20 yaşındaki Hamza Neccar, serinlemek amacıyla girdiği Suçatı Göleti’nde boğularak yaşamını yitirdi. Edinilen bilgilere göre, Neccar, piknik yapmak için ailesiyle birlikte Suçatı Mahallesi’ndeki gölet kıyısına gitti.

Serinlemek İçin Gölete Girmişti

Serinlemek için suya giren genç, bir süre sonra gözden kayboldu. Durumu fark eden yakınları, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi.

Olay yerine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı dalgıç ekipleri, jandarma ve sağlık görevlileri sevk edildi. Dalgıçlar tarafından yapılan arama sonucunda Neccar’ın cansız bedeni sudan çıkarıldı.

Yabancı uyruklu olduğu öğrenilen gencin yakınları, olay yerinde sinir krizi geçirdi. Neccar’ın cenazesi, otopsi işlemleri için Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.