Adana ve Osmaniye'de meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki depremde 8 kişi yaralanarak hastanelere kaldırıldı. Deprem, Adana ve çevre illerde panik anları yaşanmasına neden oldu.

Rekabet Kurumu'ndan BİM’e Soruşturma Rekabet Kurumu'ndan BİM’e Soruşturma

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, deprem sonrasında yaptığı açıklamada, Adana'da 2 kişinin yüksekten atlama ve eşya düşmesine, Osmaniye'de ise 6 kişinin yüksekten atlama ve düşme nedeniyle yaralandığını belirtti. Hızla harekete geçen sağlık ekipleri, 8 ambulansla depremden etkilenen kişileri hastanelere nakletti.

Depremde yaralanan vatandaşlara acil müdahale sağlanarak tedavilerine başlandı. Sağlık Bakanı, depremden etkilenen kişilere ve bölgedeki halka geçmiş olsun dileklerini iletti.

Depremin etkisiyle yaşanan panik anları nedeniyle yetkililer, vatandaşların dikkatli olmaları ve güvenli alanlara yönlendirilmeleri için gerekli tedbirleri almakta olduklarını belirttiler. Deprem bölgelerinde vatandaşların deprem sırasında panik yaşamamaları ve güvenli alanlara sığınmaları önemlidir.

Kaynak: İlke Haber Ajansı (İLKHA)