Bitlis'in Güroymak ilçesinde gerçekleşen yerel seçimlerin ardından DEM ve Yeniden Refah Partisi'nin talebiyle yapılan başvurunun Yüksek Seçim Kurulu tarafından reddedilmesinin ardından, Güroymak Belediye Başkanı seçilen Eşref Mutlu, mazbatasını aldı.

Bitlis’te Tırın Dorsesi Kaydı, Kozmetik Ürünler Yola Saçıldı Bitlis’te Tırın Dorsesi Kaydı, Kozmetik Ürünler Yola Saçıldı

9fkswfj6-400x400.jpg

'Seçim Sonucu Halkın İradesini Yansıtıyor'

Yüksek Seçim Kurulu'nun kararıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti İlçe Başkanı Nihat Yavuz, "Yıllar sonra Ak belediyecilik ilçemizde seçimi kazandı. Seçim yapılalı bugün 10'uncu gün. Her türlü itirazlar, engellemelere rağmen halkın iradesi tecelli etmiştir. 16 oy fark ile seçim sonucu tescillenmiştir. Bu seçim AK Parti’nin oyları dışında AK Parti'ye ve Belediye Başkanımız Eşref Mutlu'ya inanan geçmişte hangi partiye oy verirse versin, bize sempati duyan ve burada, ‘Güroymak'ta artık gelişmişliği başlatalım, Güroymak'ın dönüşümüne imza atalım’ diyen güzel insanların seçimi olmuştur. Ayrıca Gölbaşı ve Günkırı beldelerimiz de de seçimi kazanarak 3'te 3 yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

aw180242-01.jpg

Eşref Mutlu'nun mazbatasını almasıyla birlikte, Güroymak ilçesi için yeni dönemde yapılan çalışmaların ve projelerin başlatılması bekleniyor.

guroymakresim1.jpg

Editör: MEHTAP ÇELEBİ