Adıyaman Haberleri

adıyaman haberleri ve güncel adıyaman gelişmeleri, adıyaman ile ilgili tüm video, adıyaman fotoğrafları ve adıyaman haberleri Bitlis Haber - Bitlis Son Dakika Haberleri sitemizde


Bölge

Adıyaman’da 9 katlı bir binada çıkan yangında 4 kişi dumandan etkilenerek tedavi edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın söndürüldü.

Bölge

Adıyaman’da düzenlenen tefeci operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında çeşitli suç aletleri ve dökümanlar ele geçirildi.

Bölge

Adıyaman'da 7 katlı binada çıkan baca yangını söndürüldü, 2 kişi dumandan etkilendi.

Bölge

Adıyaman’da meydana gelen trafik kazasında, şarampole devrilen otomobildeki 4 kişi yaralandı.

Bölge

Adıyaman’da İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin düzenlediği operasyonda 150 gram esrar ve diğer uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Bölge

Adıyaman’da 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlangıcında okul önlerinde yapılan asayiş uygulamasında 126 personel görev aldı.

Bölge

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde evinin bahçesinde silahlı saldırıya uğrayan Abdurrahman Akay, hastanede hayatını kaybetti.

Bölge

Adıyaman’da eşini darp eden bir şahsın evinde yapılan incelemede koruma altındaki yaban hayvanı bulundu. Şahsa hem aile içi şiddet hem...

Bölge

Adıyaman’da, izinsiz kesildiği belirlenen 360 kilogram kaçak et, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı...

Bölge

Adıyaman'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 19 kişi gözaltına alındı. Operasyonda çeşitli uyuşturucu maddeler ve aparatları ele geçirildi.

Bölge

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 1'i bebek 5 kişi yaralandı.

Bölge

Adıyaman'da gerçekleştirilen operasyonda 9 şüphelinin ev ve araçlarında yapılan aramalarda 2 av tüfeği ve 3 tabanca ele geçirildi.