Erzincan Haberleri

Erzincan haberleri ve güncel Erzincan gelişmeleri, Erzincan ile ilgili tüm video, Erzincan fotoğrafları ve Erzincan haberleri Bitlis Haber - Bitlis Son Dakika Haberleri sitemizde


Bölge

Erzincan-Erzurum kara yolunda seyir halindeki bir tır yangına teslim oldu. Sürücü son anda araçtan uzaklaşarak canını kurtardı.

Bölge

Erzincan'ın Tercan ilçesinde işçi taşıyan minibüsün sulama kanalını duvarına çarptığı kazada sürücüsü ve 8 işçi yaralandı.

Bölge

Erzincan'ın Refahiye ilçesinde 4,1 büyüklüğünde bir sarsıntı meydana geldi.

Bölge

Erzincan'da yasa dışı yollarla ülkeye giriş yapan 5 düzensiz göçmen, emniyet ekiplerinin Akyazı uygulama noktasında durdurduğu araçta yakalandı.

Bölge

Erzincan'da kontrolünü kaybederek sert iniş yapan paraşütçü, drone destekli arama sonucu yaralı olarak bulundu ve helikopterle hastaneye sevk edildi.

Bölge

Erzincan’da bir motosikletli genç, belediyenin temizlik aracına çarptıktan sonra hayatını kaybetti.

Bölge

Erzincan-Refahiye karayolunda meydana gelen kazada, otomobil şarampole uçtu. 6 kişi yaralandı.

Bölge

Erzincan’da sosyal medya üzerinden terör örgütü propagandası yapan 2 kişi, emniyet güçlerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Bölge

Erzincan-Sivas kara yolunda bir Tofaş marka otomobilin motor kısmında meydana gelen yangın, hasara yol açtı.

Bölge

Erzincan'ın Tercan ilçesinde yolcu otobüsü ile çarpışan motosikletteki Cengizhan Yalçın hastanede yaşamını yitirdi. Kazada bir kişi daha ağır yaralandı.

Bölge

Erzincan’da yıldırım düşmesi nedeniyle Beytahtı Depolar bölgesinde su kesintisi yaşandı. Vatandaşlar mağduriyetlerini dile getirirken, belediyeden gecikmeli açıklama yapıldı.

Bölge

Erzincan’da bir yolcu otobüsü ile motosikletin çarpışması sonucu iki kişi ağır yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesinin olduğu belirtiliyor.