Kahramanmaraş Haberleri

Kahramanmaraş haberleri ve güncel Kahramanmaraş gelişmeleri, Kahramanmaraş ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş fotoğrafları ve Kahramanmaraş haberleri Bitlis Haber - Bitlis Son Dakika Haberleri sitemizde


Bölge

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde bir beton mikseri, yolun karşısına geçmeye çalışan 3 yaşındaki çocuğa çarptı. Çocuk ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Bölge

Göksun ilçesinde kumaş yüklü tırın devrilmesi sonucu Kahramanmaraş-Kayseri kara yolu iki yönlü ulaşıma kapandı.

Bölge

Kahramanmaraş’ta fazla su istediği gerekçesiyle sopalarla dövülen Mesut Kazancı yaşamını yitirdi.

Bölge

Kahramanmaraş’tan Samsun'a çocuklarını kaydettirmek için gelen 6 kişilik aile, denizde boğulma tehlikesi geçirdi. Aile üyeleri, çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı.

Güncel

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 5 büyüklüğünde sarsıntı meydana geldi.

Bölge

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde minibüs ile traktörün çarpışması sonucu 10 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Güncel

Kahramanmaraş’ta meydana gelen trafik kazasında bir otomobilin, refüje çıkarak ağaca çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ise yaralandı.

Bölge

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde çıkan orman yangını, hızlı müdahale ile söndürüldü.

Bölge

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, 6 Şubat depremlerinin ağır hasar verdiği binaların kontrollü yıkımı sürüyor.

Bölge

AK Parti Teşkilat Başkanlığı, Rize, Şanlıurfa, Mardin ve Kahramanmaraş'a yeni il başkanları atandığını duyurdu. Teşekkür edilen eski il başkanlarının yerine...

Bölge

Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesinde 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 11.86 kilometre derinliğinde kaydedildi.

Bölge

Kahramanmaraş'ta şaka yapmak amacıyla ormanlık alanda torpil patlattığı iddia edilen M.S., 80 hektarlık alana zarar veren yangın sonrası tutuklandı.