Kars Haberleri

Kars haberleri ve güncel Kars gelişmeleri, Kars ile ilgili tüm video, Kars fotoğrafları ve Kars haberleri Bitlis Haber - Bitlis Son Dakika Haberleri sitemizde


Bölge

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu iki çoban hafif yaralandı. Yaralılar, tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

Bölge

Kars’ın Arpaçay ilçesinde uzun süredir devam eden Bulut ve Aktaş aileleri arasındaki husumet, Kaymakam Muhammed Burak Akköz’ün araya girmesiyle sonlandırıldı.

Bölge

Kağızman’da bir otomobilin şarampole uçtuğu kazada, 1’i ağır 4 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bölge

Kars’ta göllere 1 milyon 680 bin sazan balığı yavrusu bırakıldı. Salınan balıkların bölgesel ekosistemi desteklemesi ve balıkçılığı teşvik etmesi amaçlanıyor.

Bölge

Kars'ta MHP Belediye Başkanı Ötüken Senger'in kardeşi Koray Senger'in aracının kurşunlanma anı, güvenlik kameralarına yansıdı.

Bölge

Kars’ta bir kadın, patos makinesi ile çalışırken elini kaptırdı ve 2 parmağı koptu.

Bölge

Kars'ın Kağızman içesinde iki aile arasında hayvan otlatma meselesi yüzünden çıkan silahlı ve taşlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 6...

Bölge

Kars’ın Kağızman ilçesinde düzenlenen operasyonda Kaleşnikov piyade tüfeği, mühimmat ve çok sayıda av tüfeği ele geçirilirken olayla ilgili 3 kişiden...

Bölge

Kars’ta yapılan uyuşturucu operasyonunda 1,86 gram metamfetamin ve suçtan elde edilen 2 bin lira ele geçirildi.

Bölge

Kars'ın Susuz ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan yol kontrolünde bir otomobilde 10 gram metamfetamin ve uyuşturucu kullanma aparatları ele geçirildi.

Bölge

Kars'ta sahipsiz bir köpeğin saldırısına uğrayan 13 yaşındaki Şiyar Munzur Türlü, iki el bileği ve burnundan yaralandı.

Bölge

Kars'ın Selim ilçesinde jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonda 253 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.