KPSS Haberleri

KPSS haberleri ve güncel KPSS gelişmeleri, KPSS ile ilgili tüm video, KPSS fotoğrafları ve KPSS haberleri Bitlis Haber - Bitlis Son Dakika Haberleri sitemizde


Bölge

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) girecek beş aday, kimlik belgelerindeki sorun nedeniyle zorlu anlar yaşadı.

Eğitim

KPSS ortaöğretim sınav giriş belgeleri erişime açıldı. Adaylar, sınav giriş yerlerini ÖSYM'nin AİS sistemi üzerinden öğrenebilir.

Eğitim

2024-KPSS ön lisans oturumu soru kitapçığı ve cevap anahtarı, ÖSYM'nin internet sitesinde yayımlandı. Adaylar, sorulara 11 Eylül'e kadar erişebilir.

Eğitim

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yarın gerçekleştirilecek 2024-Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Ön Lisans sınavında bu yıl sınava...

Eğitim

ÖSYM, KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri ve alan bilgisi sınavlarının sonuçlarını açıkladı.

Eğitim

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2024-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim için geç başvuru süresinin bugün sona ereceğini duyurdu.

Eğitim

ÖSYM, 2024 KPSS Ortaöğretim ve DHBT için başvuru tarihlerini açıkladı.

Eğitim

ÖSYM tarafından düzenlenen KPSS lisans maratonunun ilk haftası, eğitim bilimleri oturumunun tamamlanmasıyla geride kaldı.

Bitlis

Bitlis'te KPSS sınavına geç kalan bir vatandaş, kimliğini evde unuttuğu için polis ekiplerinden yardım aldı ve sınavına yetişti.

Eğitim

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) 2024, genel yetenek-genel kültür ve eğitim bilimleri oturumlarıyla başlıyor.

Bitlis

14 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek 2024 KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür/Eğitim Bilimleri sınavı için Bitlis il Müdürlüğü açık olacaktır.