Mardin Haberleri

mardin haberleri ve güncel mardin gelişmeleri, mardin ile ilgili tüm video, mardin fotoğrafları ve mardin haberleri Bitlis Haber - Bitlis Son Dakika Haberleri sitemizde


Bölge

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde akraba aileler arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.

Bölge

Mardin'in Artuklu ilçesinde kurulan "Kudüs Evi" minyatürü, işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırılarına dikkat çekmek amacıyla ziyaretçilere açıldı.

Bölge

Yetimler Vakfı Mardin Temsilciliği, yeni eğitim-öğretim yılı başlangıcında yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye desteği sağladı.

Bölge

Mardin’in Nusaybin ilçesinde kontrolden çıkarak devrilen otomobildeki 8 kişi yaralandı.

Bölge

Mardin’de düzenlenen operasyonda, 8 evde yapılan aramalarda çok sayıda silah ve mühimmat bulundu. 10 kişi gözaltına alındı.

Bölge

Mardin'de yeni eğitim yılıyla birlikte okul önlerinde geniş çaplı güvenlik denetimleri gerçekleştirildi.

Bölge

Mardin’in Artuklu ilçesinde seyir halindeyken alev alan armut yüklü tır tamamen yandı. Yangın sonrası yol yeniden trafiğe açıldı.

Bölge

Mardin’in Artuklu ilçesinde iki aile arasında çıkan ve 1 kişinin hayatını kaybettiği, 9 kişinin yaralandığı silahlı kavgada gözaltına alınan 24...

Bölge

Kızıltepe'de düzenlenen “Hayat Namazla Güzeldir” etkinliğinde, onlarca öğrenci bir araya gelerek namaz kıldı ve program sonunda başarı gösteren öğrencilere ödüller...

Bölge

Mardin’in Mazıdağı ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı.

Bölge

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 9 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bölge

Mardin'in Mazıdağı ilçesinde iki grup arasında çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu 3 kişi yaralandı.