Minibüs Haberleri

Minibüs haberleri ve güncel Minibüs gelişmeleri, Minibüs ile ilgili tüm video, Minibüs fotoğrafları ve Minibüs haberleri Bitlis Haber - Bitlis Son Dakika Haberleri sitemizde


Bölge

Erzurum’da şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüsün kapısının açılmasıyla düşen kadın yolcu yaralandı. Sürücünün ehliyeti iptal edildi.

Bölge

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde bir polis aracı ile cipin çarpıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Bölge

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde bir minibüsün traktöre çarpması sonucu 12 kişi yaralandı.

Bölge

Batman'da minibüs ile motosikletin çarpışması sonucu 22 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti, minibüs sürücüsü ise yaralandı.

Bölge

Elazığ-Malatya Karayolu’nda minibüsle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

Bölge

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 21 kişi yaralandı. Sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederek hastanelere sevk etti.

Güncel

Konya'da minibüs ile traktörün çarpıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Bölge

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde minibüsün motosikletliye çarpması sonucu bir kişi yaralandı.

Bölge

Malatya’da minibüs ve otomobilin çarpıştığı kazada 15 kişi yaralandı. İki kişinin durumu kritik. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bölge

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde minibüs ile traktörün çarpışması sonucu 10 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Bölge

Van'ın Gürpınar ilçesinde minibüsün yan yatması sonucu 2 kişi yaralandı.

Bölge

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tır ve minibüsün çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.