Operasyon Haberleri

operasyon haberleri ve güncel operasyon gelişmeleri, operasyon ile ilgili tüm video, operasyon fotoğrafları ve operasyon haberleri Bitlis Haber - Bitlis Son Dakika Haberleri sitemizde


Bitlis

Bitlis'inde aralarında bulundu 23 ilde son 5 gündür devam eden DEAŞ'a yönelik “GÜRZ-10” operasyonlarında 119 şüpheli yakalandı.

Bölge

Erzurum’da gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda 4 şüpheli yakalandı. Emekli A. Y. tutuklanırken, diğer şüpheliler adli kontrolle serbest bırakıldı.

Bölge

Malatya'nın Pütürge ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 11 kilo esrar ve 2 gözaltı gerçekleşti.

Bölge

Elazığ’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 kişi yakalandı, çeşitli miktarda esrar ele geçirildi.

Bölge

18 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlara yönelik düzenlenen"Narkoçelik-33" operasyonlarında 1 ton 521 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.

Bitlis

Türkiye genelinde düzenlenen "Mercek-23" operasyonları kapsamında 2 bin 269 silah ele geçirilirken 2 bin 439 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Güncel

Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde düzenlenen operasyonda 4 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.

Bölge

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde izinsiz kazı yapan 4 kişi, jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Bölge

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yapılan operasyonda, piyasa değeri 8 milyon lira olan 501 kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Güncel

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde yapılan arama tarama faaliyetlerinde, PKK'ya ait geniş çaplı silah ve malzeme ele geçirildi.

Bölge

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, 3 kilo 700 gram kubar esrar ile çeşitli uyuşturucu maddeler ve silahlar ele...

Bölge

Van’daki jandarma denetimlerinde 45 kişi yakalandı, bunlardan 3’ü tutuklandı. Binlerce kişi ve araç kontrol edildi.