ÖSYM Haberleri

ÖSYM haberleri ve güncel ÖSYM gelişmeleri, ÖSYM ile ilgili tüm video, ÖSYM fotoğrafları ve ÖSYM haberleri Bitlis Haber - Bitlis Son Dakika Haberleri sitemizde


Eğitim

ÖSYM, 2024-YKS Ek Yerleştirme tercih sürecinin 6 Eylül 2024 tarihinde başlayacağını ve 11 Eylül 2024 tarihinde sona ereceğini duyurdu.

Eğitim

KPSS ortaöğretim sınav giriş belgeleri erişime açıldı. Adaylar, sınav giriş yerlerini ÖSYM'nin AİS sistemi üzerinden öğrenebilir.

Eğitim

2024-KPSS ön lisans oturumu soru kitapçığı ve cevap anahtarı, ÖSYM'nin internet sitesinde yayımlandı. Adaylar, sorulara 11 Eylül'e kadar erişebilir.

Eğitim

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yarın gerçekleştirilecek 2024-Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Ön Lisans sınavında bu yıl sınava...

Eğitim

2024-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) yerleştirme sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı. Türkiye'deki üniversitelerin lisans ve ön lisans programlarına 987 bin 388 aday...

Eğitim

2024-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçları, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklandı.

Eğitim

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2024-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim için geç başvuru süresinin bugün sona ereceğini duyurdu.

Eğitim

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih işlemlerinin süresini 4 Ağustos'a kadar uzattığını duyurdu.

Eğitim

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), bu yıl okul birincisi olan adaylara yönelik önemli bir uyarıda bulundu.

Eğitim

ÖSYM tarafından düzenlenen KPSS lisans maratonunun ilk haftası, eğitim bilimleri oturumunun tamamlanmasıyla geride kaldı.