TBMM Haberleri

TBMM haberleri ve güncel TBMM gelişmeleri, TBMM ile ilgili tüm video, TBMM fotoğrafları ve TBMM haberleri Bitlis Haber - Bitlis Son Dakika Haberleri sitemizde


Eğitim

TBMM Genel Kurulu, Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifini kabul ederek yasalaştırdı.

Güncel

CHP, DEM Parti, Demokrat Parti, MHP ve İYİ Parti milletvekillerine ait yasama dokunulmazlığının kaldırılmasına yönelik Cumhurbaşkanlığı Tezkereleri, TBMM Başkanlığı'na sunuldu...

Güncel

CHP, Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında TBMM'de basına kapalı bir toplantı düzenledi. Toplantıda, tüzük değişikliği ve adaylık konuları ele alındı.

Güncel

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda, Anayasa Mahkemesi'nin tutuklu Milletvekili Can Atalay hakkında verdiği kararı görüşmek üzere yapılan olağanüstü...

Güncel

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın Genel Kurul'a hitap etmesi için Meclis'i 15 Ağustos'ta olağanüstü toplantıya çağırdı.

Bölge

Sokak hayvanlarına yönelik düzenlemeleri içeren "Hayvanları Koruma Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi", 1 Ağustos'a kadar TBMM Genel Kurulu'nda görüşülecek.

Güncel

TBMM Genel Kurulunda görüşülen vergi ve sosyal güvenlik düzenlemeleri içeren kanun teklifinin 9 maddesi daha kabul edildi.

Güncel

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) DEM Parti ve AK Parti milletvekilleri arasında çıkan kavgada yumruklar havada uçuştu, oturuma ara verildi.